6 weken proefslapen

Als u een Mikoala hoofdkussen of lichaamskussen bestelt, geldt een proefperiode van 6 weken (42 dagen). Niet goed, geld terug. In overleg kunnen we deze periode nog verlengen zodat u echt voldoende tijd heeft om te beslissen of u het kussen wilt houden of niet. De kosten van het terugsturen van de kussens zijn voor eigen rekening.

Veel mensen kopen een hoofdkussen vanwege nekklachten of hoofdpijn. Soms denkt men dat die klachten kunnen worden voorkomen met alleen een beter hoofdkussen. Dat is echter maar een deel van de oplossing. Het andere deel is dat in vrijwel alle gevallen de slaaphouding moet verbeteren. Als u verkeerd ligt op het Mikoala Hi4 Deluxe hoofdkussen, dan helpt het kussen niet optimaal. Daarom geven we het volgende advies:

TIP: Als u last heeft van nek- of hoofdpijn, bestel dan altijd het Mikoala Hi4 Deluxe hoofdkussen én het Mikoala Body Pillow (lichaamskussen).

Het lichaamskussen zorgt voor een goede slaaphouding en het Mikoala Hi4 Deluxe hoofdkussen voor de juiste ondersteuning op de goede hoogte voor het hoofd en de nek.

Mocht één van tweeën toch niet bevallen, dan kunt u ook alleen deze terug sturen en de ander houden.

Product reviews

"Als oefentherapeut beveel ik het kussen regelmatig aan mijn patiënten aan"

AMJW Vorstenbosch - 16-06-2018

4.9 / 5 sterren

276 beoordelingen