Hét perfecte hoofdkussen voor iedereen!

"Dit kussen is van uiterlijke eenvoud en innerlijk vernuft!"

 • Makkelijk in 8 hoogten verstelbaar
 • In luxe velours comforthoes (afneembaar en wasbaar)
 • Inclusief handige draagtas (tbv stofvrij opbergen extra delen)
 • Neksteun sluit perfect aan bij de nek, in zijlig én ruglig
 • Ventilatiegleuven, tevens zorgend voor een zachtere toplaag
 • Zacht nasa traagschuim van superieure kwaliteit: voor maximaal comfort.
 
sleeping-beautys

 

Afmetingen: 53 cm x 35 cm x  8-16 cm (hoogte verstelbaar)


Wat ons betreft is het Hi4Deluxe kussen het beste hoofdkussen op de markt. Niet zo gek dat wij dat vinden omdat we dit hoofdkussen zelf hebben ontworpen en daarbij geen concessies hebben gedaan tav de vormgeving en het ontwerp. We hebben een mal ontworpen en zo is de gehele driedimensionale vorm van het kussen helemaal door ons geoptimaliseerd en bepaald. De vorm van het Hi4Deluxe kussen sluit perfect aan bij de vorm van nek en hoofd.
Het kussen is licht maanvormig gekromd: de goede ondersteuning blijft, ook als je wat meer naar links of rechts opschuift. 

Aan de zijkanten is het kussen iets lager. Dit zorgt ervoor dat de neksteun niet teveel tegen je wang aandrukt als je op de zij ligt. 

Het Hi4 is gemaakt van comfortabel zacht traagschuim dat ook 's winters niet te hard wordt. In het oppervlak zijn geulen aangebracht voor een goede vochtregulatie en nog meer comfort.


Verder is het kussen in hoogte verstelbaar in 8 standen. Dat is belangrijk om verschillende redenen:

 1. Ten eerste is de matrashardheid van invloed op de hoogte van het kussen. Op een zacht matras zakt de romp relatief meer in het matras en heb je een lager kussen nodig. 

 1. Ten tweede is de slaaphouding erg belangrijk. Naarmate je minder precies op de zij ligt, maar meer naar voren draait met de romp, moet het kussen lager zijn.

 2. Ten derde wordt elk kussen na verloop van tijd door normale slijtage lager. Bij het Hi4 kussen kan na verloop van tijd een hogere stand worden ingesteld zodat het kussen weer op de gewenste hoogte is.

 3. Ten slotte is het handig dat het kussen kan worden aangepast aan de omstandigheden. Als bijvoorbeeld op vakantie het matras harder is dan thuis, kan het kussen verhoogd worden.

Als u het Hi4Deluxe kussen in onze webshop koopt ontvangt u dit 6 weken op proef. Bevalt het niet dan dient u het kussen op eigen kosten binnen de 6 weken aan ons te retourneren en dan ontvangt u het aankoopbedrag terug op uw rekening.


Bekijk ook onderstaande video.

Hi4 Pillow · Deluxe

Instelbaar hoofdkussen

Optimale ondersteuning & comfort

 • Merk: Mikoala
 • Model: SW400DL
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • € 129,90
 • € 99,90

 • Excl. BTW: € 82,56

Gerelateerde producten

Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Het optimale lichaamskussenDe Mikoala Body helpt u een goede slaaphouding in te nemen en te handhaven. Inclusief luxe binnenhoes (afneembaar en wasbaar)Nav..

€ 49,95 € 64,90 Excl. BTW: € 41,28

Hi4 Kids

Hi4 Kids

Perfect mee-groei kussen voor kinderen!Unieke 3D-vorm, speciaal ontworpen en geschikt voor kinderen van 2-15 jr.Unieke gepatenteerde 3D vormgevingMakkelijk inst..

€ 56,90 € 69,90 Excl. BTW: € 47,02

Tags: Ergonomisch, Hi4, Hoofdkussen, Orthopedisch, Nasa, Traagschuim, Memory Foam, Verstelbaar, Juiste Hoogte, Beter, Slapen, Comfort

Ervaringen van klanten

Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Goede website, snelle levering, geweldige kussens. Geweldig dat je zelf de hoogte van je kussen kunt bepalen. Echt een uitkomst! ...

Manon Verweij 03-12-2017

Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Voorheen kon ik niet goed op m’n zij slapen omdat ik niet wist waar ik m’n arm moest leggen. Ook de knieën op elkaar leggen is niet fijn met slapen. Dit is nu verleden tijd met de ...

Mike H. 07-11-2017

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Geen hoofdpijn! En geen schietende pijn in mn nek! Dus ik ben erg blij ermee. Ben tevens erg blij met alle hulp die is gegeven :) Topservice!! ...

Sanne Wessels 05-11-2017

Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Goede en snelle service! Ik ben erg tevreden over het kussen en mijn klachten (schouderklachten) zijn sterk verminderd. ...

Diou de Vos 25-10-2017

Heerlijk slapen met Hi4 Pillow Deluxe - Ideaal hoofdkussen