Reviews van onze klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het Hi4 kussen en de body bevallen nog steeds super goed en bevelen we overal aan!

Pieta Hak
03-05-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Goede site, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Piet Hogerheide
29-04-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Keurig verpakt en slaapt heel lekker!

Marjolein Blaricum
27-04-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heel goede service, staan achter producten dat resulteert in het goed oplossen van klachten.

Thea Oosterveen
19-04-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Ik ben heel erg blij met mijn Hi4Deluxe hoofdkussen. Na overleg kosteloos een speciale aanpassing gekregen, top service!!

Norbert Pie
14-04-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Als slaapoefentherapeut en oefentherapeut Mensendieck behandel ik veel mensen met slaapproblemen, rug-, nek- en schouderklachten. Men ligt vaak half op de zij en half op de buik. Dat leidt tot draaiing in de nek. Met het Mikoala Body lichaamskussen lig je beter op de zij en haal je de draaiing uit de nek. Daarom raad ik altijd aan om de combinatie Hi4 kussen + bodykussen te gebruiken. Niet alléén het Hi4 kussen.

Sabine Lemeer (Mensendieck Maastricht)
04-04-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het biedt mij een pijnloze nachtrust! Mijn lage rugpijn vermindert voelbaar met de Hi4 deluxe + Mikoala Body Pillow. TOP product!

Joris Vincx
30-03-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Geweldig, zacht kussen en door pijnlijke gewrichten heup knieeen wordt druk verminderd en lig je meer ontspannen!

Aafke
28-03-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Geeft mij precies de support die ik nodig heb. Ik rol vaak op mijn buik om vervolgens met pijn in mijn nek en onderrug wakker te worden. Met de Body gebeurt dat veel minder, ik gebruik hem nu een maand en ik wil niet meer zonder. De hoes blijft ook netjes. Ook na wassen, krimpt niet en lubbert ook niet.

Guitaro
11-03-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Dit kussen is van uiterlijke eenvoud en innerlijk vernuft!

Rob Stefanutto
08-03-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het Hi4Deluxe voelt (na de juiste hoogte te hebben ingesteld) heel prettig en ik ben ontzettend blij met het kussen! Het voelt echt kloppend qua steun onder de nek, qua stevigheid, qua verschillende hoogten. En daarbij is het gemaakt van prachtig materiaal. Die rits om een extra kussen toe te voegen is gewoon briljant bedacht en sluit alles zo mooi naadloos af. Die stof is heerlijk zacht, maar voelt ook hygiënisch aan.Mijn complimenten! Ik vind dat jullie fantastische producten hebben gemaakt en de hulp bij het gebruik ervan, vind ik echt fantastisch. Het gaat dan niet alleen om het product maar ook om de resultaten en de instructie.

Iris Timmers
06-02-2017
Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Prima kussensloop. Ik raad dit product aan. Goede prijs/kwaliteit. Lekker zachte katoen, prima pasvorm.

Jeanne
04-01-2017
Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Lekker zachte katoen, prima pasvorm.

Jeanne
03-01-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Na ontzettend veel kussens geprobeerd te hebben, inclusief een kussen op maat, ben ik nu helemaal happy. Ik had al jaren hoofdpijn bij het wakker worden. Ik wist dat het uit de nek kwam. Osteopaat heeft wel alles los gemaakt, maar het probleem bleef. Nu dus het juiste kussen! En wel in combinatie met het lichaamskussen zodat ik niet vanaf de zij doordraai. Het is inderdaad even puzzelen welke hoogte fijn is, maar dat is juist het ideale dat je verschillende hoogtes kan proberen. Ik ben tevreden!

Willemieke Ubels
19-12-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Ontzettend goed en een fantastische service. Het lijkt een levensdoel om hun klanten te helpen. Ik ben steeds heel goed geholpen en heb nu een heerlijk kussen.

Rob van der Zeeuw
11-11-2016
Weergeven 121 t/m 135 van in totaal 286

Aanbevolen kussens

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews