Reviews van onze klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben zeer tevreden over het hoofd- en bodykussen. Geen last meer van tintelingen in handen en pijn in de nek.

Ilse Wetzel
12-08-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Een verkeerde slaaphouding leidt vaak tot nek- rug- en hoofdpijnklachten. Het is gelukkig goed op te lossen met slaapadviezen en de Mikoala Hi4 met Body Pillow. Van mijn patiënten krijg ik regelmatig feedback dat mijn adviezen en de Mikoala kussens ook écht helpen!

Wiebe Wijma (Fysiotherapie Zaanstad)
10-08-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Ik raad dit product aan. Ideaal om rugklachten te voorkomen bij zijligger.

Wilbert
25-07-2017
Mikoala Body kussensloop - Satijn - Set van 2 - Lengte 110cm

Mikoala Body kussensloop - Satijn - Set van 2 - Lengte 110cm

Bijgeleverde sloop is prima, voor extra comfort nu satijnkatoen sloop aangeschaft

Gerarda
22-07-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Het langwerpige Mikoala Body kussen is ideaal als je op je zij slaapt. Er is ook een kussenhoes voor te bestellen. Alles wordt snel geleverd.

Alan Wateringen
16-07-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Sinds ik het hoofdkussen én mijn slaapmaatje gebruik heb ik geen last meer van hoofdpijn en nekpijn en spanningen in de spieren. Ik mis mijn slaapmaatje ook echt als ik zonder slaap. Een goede keus geweest dus!

Anne Verwaal‎
29-06-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Prima bedrijf, 1e keer, meteen al goed

Nel
28-06-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik vind de gedachte achter en uitwerking van het hoofdkussen briljant. Heb voor de aanschaf ontelbare (merk)kussens gekocht die telkens na enige tijd nutteloos op zolder belanden.

R.Stefanutto
16-06-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heerlijke kussens en de verstelling in 8 hoogtes is geniaal bedacht. Sta nu eindelijk weer lekker op zonder klachten :-)

Wouter Barends
15-05-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

De kussens gebruik ik om uit te lenen in mijn praktijk en dat bevalt heel goed! We gaan nu een 2e set kussens gebruiken om uit te lenen in onze andere vestiging (in Heel) :-)

Sandra van Engelen (Oefentherapie Ingele)
11-05-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het Hi4 kussen en de body bevallen nog steeds super goed en bevelen we overal aan!

Pieta Hak
03-05-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Goede site, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Piet Hogerheide
29-04-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Keurig verpakt en slaapt heel lekker!

Marjolein Blaricum
27-04-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heel goede service, staan achter producten dat resulteert in het goed oplossen van klachten.

Thea Oosterveen
19-04-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik ben heel erg blij met mijn Hi4Deluxe hoofdkussen. Na overleg kosteloos een speciale aanpassing gekregen, top service!!

Norbert Pie
14-04-2017
Weergeven 121 t/m 135 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews