Reviews van onze klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik had last van verschuivende plaatjes en dit bleek door een productiefoutje te komen. Na een mailtje van mij, werd er een vervangend plaatje opgestuurd en is het helemaal goed! Ik ben blij met het kussen en ook met de goede service

Marieke van Liere
13-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Levering was redelijk. De kussens zijn erg fijn

Bart de Volder
12-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede website. Snelle correcte levering. Goed produkt: kussen werkt echt goed.

Ton Scheeres
07-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heel goed product. Ik slaap weer goed. Ben heel tevreden!!!!!!!

Linda van Dietz
03-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Via mijn fysiotherapeut jullie kussen geprobeerd en zowel het hoofdkussen als het lange kussen besteld! Super kussens, wel even wennen. Combinatie van deze 2 is helemaal goed! Thanx

Suus Arnhem
30-09-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Dit is het vijfde kussen dat we aanschaffen. Het kussen is in de loop der jaren sterk verbeterd. Meer lagen waardoor nog beter af te stemmen bij nekklachten.

L. Groot
25-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Duidelijke website; Snelle levering Hi4 kussen en Body kussen. Produkten bevallen goed.

A.F. Scheeres
22-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Top setje! Diverse kussens geprobeerd tegen mn nekpijn...dit is een blijvertje! Ideaal zelf de hoogte bepalen.

Marjonadel Hardinxveld
13-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zeer tevreden.

Lieve Lodewyckx
10-09-2017
Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Geen nekpijn meer

Esther Bruinisse
10-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb het kussen + bodypillow gekocht. Het body pillow is wat mij betreft voor iedereen een must! Zoveel ontlasting in je rug en schouders! Mijn vriend heeft t geprobeerd en heeft nu ook een "stok". Je voelt meteen hoe erg je spieren altijd onderdruk hebben gestaan als je m mist. Het ligt zoveel fijner en ontspannender. Ik lag niet meteen goed op het basis kussen omdat ik steun in mijn nek miste en niet kon ophogen omdat ik dan weer scheef lag met mijn hoofd. Contact gezocht met de klantenservice en echt super geholpen. Als je twijfelt...ik zeg doen! Zeker als je rug,schouder of nekproblemen hebt.

Angelique Verbrugge
03-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ben een zeer tevreden klant. Alle bestellingen zijn als een zonnetje verlopen. Een mooi produkt, keurig verpakt, vlotte levering. Geen enkele op- of aanmerking! Kan weer beter slapen, nog niet helemaal pijnvrij, maar het gaat de goede kant op.

Alice P
03-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

De Mikoala Body is mij tot nu toe zeer goed bevallen en mijn ergotherapeute vindt dat ik er 'goed bij lig'. Verder bijzonder goede service!

George Meijer
24-08-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Erg fijn lichaamskussen, heel prettig.

Joas
16-08-2017
Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Goed kinderkussen voor redelijke prijs. Het kussen is van hoge kwaliteit. Snel en netjes geleverd.

Leontien Zuurbier
15-08-2017
Weergeven 106 t/m 120 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews