Reviews van onze klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Het kussen heeft mij een aantal jaren geleden behoorlijk snel van mijn nek- en hoofdpijn afgeholpen en ik slaap er iedere nacht heerlijk op

Rosaria Hupkes
07-02-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Waardering: Uitstekend. Mijn mensendieck-therapeut raadde mij aan dit kussen aan te schaffen. Ik heb het meteen gedaan en de volgende dag werd het keurig bezorgd.

Mevr. van Kempen
05-02-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Het uitzoeken en bestellen van het product ging snel, de uitleg over het product was ook eerlijk. Het is idd even uitzoeken en vooral uitproberen hoe het kussen het beste werkt met of zonder toevoegen van extra lagen. En dat het even wennen is zoals is aangegeven.

Erna Gouwens
01-02-2018
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Besteld en op tijd ontvangen. Ik ben van plan nog iets te bestellen want de kwaliteit van mijn mikoala is goed!

Carina Haerden
29-01-2018
Combi-set met Boek Rugpijn

Combi-set met Boek Rugpijn

Fijne en duidelijke website met veel te vinden info. Snelle levering. Mijn kussen bevalt goed.

Petra H.
22-01-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Tot volle tevredenheid gebruik ik al een paar jaar het Hi4 hoofdkussen, ik heb veel minder nekklachten en slaap veel beter en rustiger. Nu heb ik onlangs een ander matras en daar zak ik dieper in. Hi4 kussen aangepast en nu slaap ik weer heerlijk.

Karla van Iwaarden
17-01-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Voor een prima ondersteunde nachtrust. Heerlijk zacht en comfortabel kussen. Eindelijk een goede ondersteuning voor hoofd en nek, hierdoor kan ik goed ontspannen liggen.

Karin Buiten
16-01-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Het kussen slaapt heerlijk.

Anne marie
12-01-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede informatie op de site over lighouding in bed / ontstaan van klachten waardoor je je bewuster wordt van een goede slaaphouding om klachten te voorkomen. Betrouwbaar vanwege productontwikkeling door fysiotherapeuten.

Massagepraktijk V.O.E.L.
22-12-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Goede website, snelle levering, geweldige kussens. Geweldig dat je zelf de hoogte van je kussen kunt bepalen. Echt een uitkomst!

Manon Verweij
03-12-2017
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Voorheen kon ik niet goed op m’n zij slapen omdat ik niet wist waar ik m’n arm moest leggen. Ook de knieën op elkaar leggen is niet fijn met slapen. Dit is nu verleden tijd met de bodypillow en ik slaap heerlijk. Bedankt ook voor de snelle en nette levering.

Mike H.
07-11-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Geen hoofdpijn! En geen schietende pijn in mn nek! Dus ik ben erg blij ermee. Ben tevens erg blij met alle hulp die is gegeven :) Topservice!!

Sanne Wessels
05-11-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Goede en snelle service! Ik ben erg tevreden over het kussen en mijn klachten (schouderklachten) zijn sterk verminderd.

Diou de Vos
25-10-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Al een hele tijd heb ik jullie hoofdkussen en ben daar ongelofelijk blij mee en vertel het tegen iedereen die ik wel eens hoor over nekklachten!

Angela Churchland
16-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede ervaring, correcte afhandeling. Score 10 uit 10.

Claudia Dik
15-10-2017
Weergeven 91 t/m 105 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews