Reviews van onze klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het artikel is nog fijner dan verwacht. Erg blij mee

Maureen Capelle
18-03-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zelf had ik nog nooit met een kussen geslapen, maar door toenemende nek en rugklachten (a.g.v. een auto-ongeval) werd ik door mijn fysiotherapeut op deze website gewezen. Inmiddels had ik reeds een ruim assortiment van allerlei kussens in mijn kast opgebouwd, omdat deze steeds (ik was überhaupt niet gewend aan het slapen met een kussen) niet voldeden. Hierom was ik bij aanvang toch wat sceptisch en benieuwd of het echt effectief voor mij zou zijn? Nu een aantal maanden verder ben ik zeer content met mijn aankoop (nek- en rolkussen) en sleep deze overal mee naar toe!. Ik moest zeker in het begin even wennen, maar ben inmiddels erg blij dat deze kussens nu toch voor mij de oplossing bieden.

Marcus Kraus
03-03-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het product is goed. De informatie erover is duidelijk. De website is duidelijk. Het filmpje van RTL maakt het geloofwaardig.

Mevr Graaf
22-02-2018
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Snelle levering en een fantastisch product. Ik vind het erg leuk dat er een soort "handleiding" bij het product zat én een aparte hoes. Dankjewel voor het verkopen van een bodypillow dat niet met irritante bolletjes is! Ik loop de hele dag Mikoala te promoten! Ik slaap als een roos en word helemaal ontspannen wakker! Onmisbaar!

Lore Merelbeke
16-02-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Fantastische lange benen kussen en hoofdkussen een paar jaar geleden gekocht, zeer tevreden ben ik daar mee!

Marijke Coopmans
09-02-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Het kussen heeft mij een aantal jaren geleden behoorlijk snel van mijn nek- en hoofdpijn afgeholpen en ik slaap er iedere nacht heerlijk op

Rosaria Hupkes
07-02-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Waardering: Uitstekend. Mijn mensendieck-therapeut raadde mij aan dit kussen aan te schaffen. Ik heb het meteen gedaan en de volgende dag werd het keurig bezorgd.

Mevr. van Kempen
05-02-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Het uitzoeken en bestellen van het product ging snel, de uitleg over het product was ook eerlijk. Het is idd even uitzoeken en vooral uitproberen hoe het kussen het beste werkt met of zonder toevoegen van extra lagen. En dat het even wennen is zoals is aangegeven.

Erna Gouwens
01-02-2018
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Besteld en op tijd ontvangen. Ik ben van plan nog iets te bestellen want de kwaliteit van mijn mikoala is goed!

Carina Haerden
29-01-2018
Combi-set met Boek Rugpijn

Combi-set met Boek Rugpijn

Fijne en duidelijke website met veel te vinden info. Snelle levering. Mijn kussen bevalt goed.

Petra H.
22-01-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Tot volle tevredenheid gebruik ik al een paar jaar het Hi4 hoofdkussen, ik heb veel minder nekklachten en slaap veel beter en rustiger. Nu heb ik onlangs een ander matras en daar zak ik dieper in. Hi4 kussen aangepast en nu slaap ik weer heerlijk.

Karla van Iwaarden
17-01-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Voor een prima ondersteunde nachtrust. Heerlijk zacht en comfortabel kussen. Eindelijk een goede ondersteuning voor hoofd en nek, hierdoor kan ik goed ontspannen liggen.

Karin Buiten
16-01-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Het kussen slaapt heerlijk.

Anne marie
12-01-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede informatie op de site over lighouding in bed / ontstaan van klachten waardoor je je bewuster wordt van een goede slaaphouding om klachten te voorkomen. Betrouwbaar vanwege productontwikkeling door fysiotherapeuten.

Massagepraktijk V.O.E.L.
22-12-2017
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Goede website, snelle levering, geweldige kussens. Geweldig dat je zelf de hoogte van je kussen kunt bepalen. Echt een uitkomst!

Manon Verweij
03-12-2017
Weergeven 76 t/m 90 van in totaal 286

Aanbevolen kussens

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews