Reviews van onze klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik gebruik het kussen nu drie maanden en het werkt voor mij. Ik heb rugletsel gehad en sinds de laatste 4 jaar is dit overgegaan in erge nekpijn. Meestal in de ochtend als ik wakker word, is het pijnlijk (en ik kan het de hele tijd doorknallen) en dan duurt het een tijdje voordat de pijn verdwijnt. Sinds de laatste paar weken merk ik dat het kussen zijn werk doet. Hierdoor word ik beter wakker en met minder pijn, en hoef ik niet altijd mijn nek te kraken.

Danique Boelhouwer
31-12-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

in 1 woord geweldig. via caesar therapie kwam ik in aanraking met dit kussen, ik mocht deze een maand proberen ik heb al zeer lange tijd last van erge nekklachten. door dit kussen is mijn slaaphouding verbeterd en heb ik geen klachten meer. ongelooflijk ik heb er meteen 1 besteld en voor mijn man ook, die is er ook heel blij mee. een aanrader

Jolette de Korte
21-12-2018
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Sinds 3 jaar een hernia. word iedere ochtend/nacht wakker van enorme rugpijn. Huisarts, neuroloog, rugkliniek, chiropractor, fysio en ga zo maar door.... Allemaal bezocht, niets hielp. Geen ochtend dat ik bij het opstaan mijn eigen veters kon strikken. Echo, mei etc maar geen oplossing. Sinds 3 dagen het lichaamskussen en word iedere dag pijnloos wakker. Wat een verademing en dat voor een paar tientjes!

Anke Hermsen
18-12-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heldere informatie, zodat je zelf in kan schatten of je problemen met hun producten minder zouden kunnen worden

Joop Singeling
06-12-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik gebruik het kussen nu 6 weken en met resultaat! De hoofdpijnen die ik nu ruim 2 jaar ervaar zijn sinds het gebruik van dit kussen drastisch minder geworden. Echt geweldig!

Helen Broer-Hokke
20-11-2018
Boek Rugpijn Hernia en Spit

Boek Rugpijn Hernia en Spit

Dit lezersvriendelijk opgezette boek vol illustraties en tekeningen geeft een analyse hoe rugpijn, hernia en spit verklaard en behandeld kunnen worden. Verrassend vond ik de speciale oefeningen waarmee deze klachten snel kunnen verbeteren. Tevens veel aandacht voor preventie. Ik vind het een aanrader!

Frank Roffel
16-11-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Na heel veel jaren zoeken en aanschaf van ontelbare kussens die niet werkten zijn jullie kussens de eersten die voor mij werken. Ik ben er echt heel blij mee!

Manon Verweij
13-10-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Er is een probleem ‘morgens ik slaap heel lang uit!!!!! Bedankt voor dit heerlijke slaap comfort ' . '

Henny van Gemert
11-10-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede informatie op de website en snelle levering van de producten. Goede kwaliteit van de producten.

A.M.H. Koekkoek
16-09-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

In mijn zoektocht naar een nieuw kussen kwam ik steeds weer hier uit. De combi van de achtergrond en vaardigheden van de ontwikkelaars schiep bij mij vertrouwen. En inderdaad, nooit eerder zo'n goed en passend kussen gehad!

Ivonne Lagerweij
09-09-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zowel het kussen als de rol gekocht. Binnen een week geen rugpijn meer! Zelfs in de caravan geen klachten gehad!

Erika
27-08-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Snelle levering, goed product. Ideaal dat t kussen in hoogte is in te stellen.

Molenwijk
07-08-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Door het gebruik van het kussen heb ik minder last van nekklachten. Ik slaap rustiger. Mijn hoofd en nek liggen recht. Het kussen is handig in gebruik omdat je door het gebruik van de verschillende kussens de mate van hoogte af kunt stellen na gelang hoe je ligt. Ik ben zeer tevreden!

Miranda Koreman
13-07-2018
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Vlotte verzending. Keurig verpakt. Duidelijke uitleg erbij. Kortom top!

Ria Zwanenburg
02-07-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb nog nooit zo'n goed kussen gehad dus ik ben er erg blij mee.

Alice (54 jaar)
02-07-2018
Weergeven 61 t/m 75 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews