Reviews van onze klanten

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Duidelijke informatie, prima kussen en verpakking en snelle levering

Lucienne Sterenborg
05-06-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Perfecte body pillow !

Heylen Geel
03-06-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Snelle en correcte levering. De kussens zijn fantástisch!

Conny Neuray
31-05-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

werd ik voor aanschaf van de body pillow wel es pijnlijk (in mijn onderrug) wakker in getordeerde houding: dat is nu bijna nooit meer met de body pillow: op langdurige vakantie in hotel neem ik beide kussens mee en slaap dan ook op vakantie beter: hartelijk dank

Aries Oldenhuis
31-05-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Dit is het beste kussen, en ik heb er verschillende uitgeprobeerd. Top product.

John Ross
18-05-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, goed product

Van Roekel
07-05-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Erg plezierig , bij de Mensendieck een week het kussen op proef mogen lenen, ik wil nooit meer een ander kussen , super! Fijn om eerst een proef model te mogen gebruiken , zodat ik zeker was van een goed bevallend kussen

Dorine Sivre
03-05-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zeer tevreden!!!!

Jacqueline Los
03-05-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede kwaliteitsproducten, duidelijke website en goede informatie. De levering verliep vlot en het hoofdkussen en lichaamskussen doen precies waar ze voor bedoeld zijn. Ik heb weinig tot geen klachten meer in rug en nek doordat ik niet meer op mijn buik rol of schuin lig. De producten zijn van erg goede kwaliteit.

Erik de Wit
28-03-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Nekklachten, alle kussens geprobeerd. Deze helpt echt. Nekklachten verdwenen na paar weken.

Alberto Bouma
14-03-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Top bedrijf. Goede producten, snelle levering. Sterke punten: Uitleg verkeerde slaaphouding.

Lisette Bloemendal
28-02-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Makkelijk te bestellen, duidelijke site, snelle levering. Kussens van goede kwaliteit. Ik heb jullie gevonden via mijn Cesar therapeut, maar nu volg ik een revalidatie traject in het ziekenhuis en daar bevelen ze jullie ook aan!

M. Cremer
24-01-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik ben zeer tevreden, mijn nek- en rugklachten zijn duidelijk verminderd.

Georges Dusart · België
22-01-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Informatie op de site is helder. Kussen is geweldig. Pijn in armen en schouders is nu nihil. Achterhoofdsknobbels waren altijd pijnlijk bij aanraking. Helemaal over!!! Ik weet nu hoe belangrijk een goed kussen is. En dit kussen is ideaal omdat je het hoger en lager kunt maken, naar gelang de matras.

Boudewijna
12-01-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik kocht al verschillende kussens speciaal voor nekpijn maar kreeg er gewoon nog meer last van. Eind augustus 2018 dacht ik van ik probeer nog dit kussen en dan geef ik het op. De eerste 2 weken was ik niet tevreden, verschillende malen terug weggelegd maar toch steeds opnieuw in andere combinatie geprobeerd. En toen had ik voor mij de juiste combinatie beet!!! Sindsdien sta ik uitgerust op, eindelijk slaap ik terug heel de nacht door !!! Wanneer ik ‘s avonds veel pijn heb is het bijna een verademing om mijn hoofd te kunnen laten rusten! Ik raad het hi4 + bodypillow dan ook aan iedereen aan!

Christine Lanoo
12-01-2019
Weergeven 46 t/m 60 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews