Reviews van onze klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

De Hi4 aangeschaft en ik lag er vanaf de eerste nacht heerlijk op. Wat voelt dat fijn aan. Het is ook prettig dat je makkelijk kunt ademen en niet meer met je neus en mond 'in' het kussen ligt. Ik hoefde er helemaal niet aan te wennen en heb geen enkele keer meer last gehad van mijn nek, schouders en ook geen hoofdpijn meer. Super tevreden dus!

Suus Tjepkema
12-01-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Heb mij het Hi4 kussen aangeschaft, heb het aangepast naar de voor mij comfortabelste hoogte, en ik heb hierbij na 14 dagen nachtrust maar 1 ding te zeggen : GOED - GOED - GOED, ik slaap fantastisch

Marc Govaerts
10-01-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Heb mij het Hi4 kussen aangeschaft, heb het aangepast naar de voor mij comfortabelste hoogte, en ik heb hierbij na 14 dagen nachtrust maar 1 ding te zeggen : GOED - GOED - GOED, ik slaap fantastisch

Marc Govaerts
13-12-2013
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het bodykussen is mijn grote 'vriend' geworden, volgens mij hét middel tegen mijn vreselijke hoofdpijnen! Ik heb er wel erg aan moeten wennen, omdat ik het altijd heerlijk vond om half op mijn buik te draaien 's nachts. Dit moet ik mezelf niet meer toestaan en daar helpt het bodykussen enorm bij. Ik dwing mezelf nu dit erbij te nemen tussen de knieën en dan mijn bovenste arm er op, zodat mijn nekwervels in het verlengde van mijn ruggenwervels blijven tijdens het slapen. Ik slaap nu beter en merk dat ik soms de hele nacht op dezelfde zij heb geslapen, ik woel veel minder. Het grootste voordeel dat ik hier uit haal is dat ik veel minder vaak hoofdpijn heb 's morgens. Het enige nadeel dat ik van het bodykussen kan noemen, is dat het bij het in bed stappen koud aanvoelt, het duurt even voordat het mijn lichaamstemperatuur heeft aangenomen. Kortom, de kussens samen hebben mij, doordat ik nu beter uitgerust ben en minder hoofdpijnen heb, een betere kwaliteit van leven gegeven.

Emmie van der Ven
13-11-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik vind het kussen fantastisch; neem hem mee met iedere logeerpartij

Betty Janssen
10-11-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Het Hi4 is een heerlijk kussen waar ik hopelijk nog jaren een goede nachtrust op heb. Het Hi4 kussen wil ik niet meer missen.

A. Wissink
13-10-2013
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb het kussen een paar weken in gebruik en ben er erg blij mee. Voorheen gebruikte ik ook al een ergonomisch verantwoord kussen maar dat bleek na een paar weken mijn nekklachten niet weg te nemen, het "paste" niet goed. Het Hi4 is een heerlijk kussen waar ik hopelijk nog jaren een goede nachtrust op heb. De Mikoala vond ik niet zo handig maar het HI4 kussen wil ik niet meer missen. Het is in elk geval heel erg goed dat er zo zorgvuldig is onderzocht hoe een slaaphouding klachten kan voorkomen en dat er zo'n fijn kussen is ontwikkeld door u. Ik zou willen dat ik dat eerder wist want dat had me veel geld bespaard met de koop van andere kussens. Meestal mag je ze 1 of 2 nachten testen maar dat is vaak te kort. De service is ook prima

A. Wissink
13-10-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Beste Mensen, ik heb het Hi4 kussen al zeker twee jaar en het is een geweldig kussen voor mensen met nekklachten. Probeer het mischien gaat het voor u ook wel helpen

Ria Vleeming
10-10-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik vind het kussen fantastisch; neem hem mee met iedere logeerpartij

Betty Janssen
13-09-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Het Hi4 kussen lag meteen comfortabel en blijft ook de hele nacht goed liggen. Het heeft mij van een pijnlijke stijfheid in mijn nek verlost waarmee ik regelmatig wakker werd

Jet van Pelt
11-08-2013
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Het Mikoala Body lichaamskussen bevalt me prima, ben er erg blij mee. Heb pas weer een (kunst)heupluxatie gehad en sliep al met een kussen onder m'n knie, maar dit is veel beter. Voelt veiliger en stabieler. Ook voor m'n schouders!

Truus Snelleman
10-07-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik ben er erg tevreden mee. Ik heb al zoveel hoofdkussens uitgeprobeerd dat ik me niet kan voorstellen dat er een kussen is wat beter slaapt

Lia van der Gaag
13-06-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik ben er erg tevreden mee. Ik heb al zoveel hoofdkussens uitgeprobeerd dat ik me niet kan voorstellen dat er een kussen is wat beter slaapt

Lia van der Gaag
11-06-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik voelde de eerste nacht al aan mijn rug dat het Hi4 kussen goed zou gaan liggen. Het ondersteunt mijn nek en ik voel geen druk meer op de schouders. Na zes weken nog steeds tevreden.

Lucie Gieben
18-05-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Geweldig kussen, heb (had) hem een paar maanden. Helaas is mijn koffer uit de auto gestolen met mijn Hi4 kussen erin, dus nu maar weer snel een nieuwe bestellen!!!

Evert Vierhuis
13-05-2013
Weergeven 196 t/m 210 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews