Reviews van onze klanten

Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Goede kwaliteit, comfortabel. Voelt fijn aan. Ja wat zeg je nu verder over een sloop, in ieder geval gaat de sloop gemakkelijk om het fantastische kussen waar hij bijhoort

Lavendel
25-03-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ben heel erg blij met het Hi4 kussen. Eindelijk rust in mijn bed. Het blijft gewoon liggen in dezelfde vorm. Ik was zeer sceptisch door mijn ervaring met een ander traagschuim kussen, welke hard en koud was, maar met het comfortabele Hi4 kussen is daar geen sprake van. Ik heb weliswaar nog steeds nekklachten door artrose, maar er is toch verbetering vooral mbt de hoofdpijn

Margreet Pietersen
15-02-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Het betreft een set van kussensloop en body kussen van Mikoala. Speciaal voor mensen met nekklachten en rugklachten. Het neemt veel pijn weg en eindelijk kun je na jaren weer behoorlijk slapen. Ik heb in vele jaren heel wat (dure) kussens geprobeerd, maar niets hielp totdat ik dit kussen ontdekte. De pijn is voor 90% weg. Goede kwaliteit, comfortabel, Voelt fijn aan.

Adriaan
07-02-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mijn man snurkt niet meer dankzij het Hi4 kussen en heeft ook geen last meer van apneu! Het is echt geweldig! Bij drie lagen onder het kussen was het snurken al een stuk minder en met 4 lagen was het echt verleden tijd. Ik hoop dat vele andere ook zo verlost kunnen worden van het gesnurk van hun partner. Hartelijk bedankt voor het ontwerpen van dit geweldige kussen, zelf slaap ik er ook heerlijk op

Mieke Osterop
15-01-2015
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zou wat jullie betreft in zoekopdrachten ook apneu vermelden! Ik heb een sleepcycle-app en daarop valt te zien dat ik sinds kort duidelijk beter begin te slapen en het gaat beter met mijn apneu

Majo Kops
14-11-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik kan alleen maar zeggen dat ik HEEL blij ben met het kussen. Ik had steeds erg veel last van mijn nek en schouders. Sinds ik het kussen heb, heb ik nauwelijks klachten meer!! Nooit meer zonder!

Roeline Dinkelman
13-09-2014
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Sinds ik het lichaamskussen en hoofdkussen in gebruik heb genomen, is er een hoop veranderd. Door hypermobiliteit heb ik al ruim vijftien jaar last van (bijna) permanent subluxerende schouders. En 's nachts word ik vaak in een rare houding wakker van extreme pijn in de onderrug. Kortom, ik begin de dag meestal heel stijf, pijnlijk en houd gedurende de dag een behoorlijke bewegingsbeperking in mijn armen. Soms kan ik mijn armen niet verder optillen tot een hoek van 40 graden. Nu met gebruik van de kussens van Ligwijzer word ik vrijwel zonder problemen wakker. Vrijwel geen pijn, stijfheid of wat dan ook. De vooruitgang is gigantisch. De bewegingsbeperking in mijn schouder is vrijwel weg. Jullie hebben geen idee hoe blij ik ben! Heel erg bedankt

Beatrijs Zegdam
14-07-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Nu met gebruik van de kussens word ik vrijwel zonder problemen wakker. Vrijwel geen pijn, stijfheid of wat dan ook. De vooruitgang is gigantisch. De bewegingsbeperking in mijn schouder is vrijwel weg. Jullie hebben geen idee hoe blij ik ben! Heel erg bedankt.

Beatrijs Zegdam
12-07-2014
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Sinds ik het lichaamskussen en hoofdkussen in gebruik heb genomen, is er een hoop veranderd. De vooruitgang is gigantisch. De bewegingsbeperking in mijn schouder is vrijwel weg. Jullie hebben geen idee hoe blij ik ben! Heel erg bedankt

Beatrijs Zegdam
12-07-2014
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Ik ben erg blij met het body kussen, ik slaap in een veel betere houding en rust daardoor beter uit en het belangrijkste is dat mijn pijn en stijfheid in de nacht en in de morgen vele malen minder zijn. Ik ben er blij mee!

Nathalie
14-03-2014
Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Mijn zoon Seth (5 jr) is erg blij met zijn Hi4Kids kussen. Met andere kussens lag Seth regelmatig zonder kussen te slapen. In het donker struikelden we dan over zijn kussen omdat dit ergens naast zijn bed lag. Ook had hij er wel eens een dikke prop van gemaakt en werd hij wakker met een zere nek. Maar nu. nu niets want hij slaapt heerlijk! Wat ik ook erg fijn vind is dat het kussen zo goed past. En groeien mag want de andere delen liggen op hem te wachten! Trouwens, dat het goed is wist ik al lang want ik lig zelf al zo’n anderhalf jaar op de Hi4 pillow! Zo’n gevoel wil ik graag delen en dan zeker met mijn kind want die verdient het beste!

Angela Wouterse
12-03-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik slaap op de Hi4 en ik heb de beste nachtrust sinds jaren en ik word zonder hoofdpijn of nekklachten wakker! Ik vind het zalig...

Jennefer
22-01-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Toch ook de Hi4 aangeschaft en ik lag er vanaf de eerste nacht heerlijk op. Wat voelt dat fijn aan. Het is ook prettig dat je makkelijk kunt ademen en niet meer met je neus en mond 'in' het kussen ligt. Ik hoefde er helemaal niet aan te wennen en heb geen enkele keer meer last gehad van mijn nek, schouders en ook geen hoofdpijn meer. Super tevreden dus!

Suus Tjepkema
14-01-2014
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Ik heb eerst de Mikoala aangeschaft om mezelf af te leren half op mijn buik te slapen. Ik moest erg wennen en sliep in het begin heel licht. Inmiddels zou ik echt niet meer zonder willen en ik slaap nu grotendeels op mijn zij of rug. Ik had de Hi4 niet gekocht want ik had pas een nieuw hoofdkussen met neksteun, maar helaas bleek dat te hoog voor mij en ik kreeg heel veel last van mijn nek, schouders en ook hoofdpijn. Ik ging zonder klachten slapen en werd met klachten wakker, dus het was wel duidelijk waar het aan lag.

Suus Tjepkema
14-01-2014
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb eerst de Mikoala aangeschaft om mezelf af te leren half op mijn buik te slapen. Ik moest erg wennen en sliep in het begin heel licht. Inmiddels zou ik echt niet meer zonder willen en ik slaap nu grotendeels op mijn zij of rug. Ik had de Hi4 niet gekocht want ik had pas een nieuw hoofdkussen met neksteun, maar helaas bleek dat te hoog voor mij en ik kreeg heel veel last van mijn nek, schouders en ook hoofdpijn. Ik ging zonder klachten slapen en werd met klachten wakker, dus het was wel duidelijk waar het aan lag.Toen toch ook de Hi4 aangeschaft en ik lag er vanaf de eerste nacht heerlijk op. Wat voelt dat fijn aan. Het is ook prettig dat je makkelijk kunt ademen en niet meer met je neus en mond 'in' het kussen ligt. Ik hoefde er helemaal niet aan te wennen en heb geen enkele keer meer last gehad van mijn nek, schouders en ook geen hoofdpijn meer. Super tevreden dus!

Suus Tjepkema
14-01-2014
Weergeven 181 t/m 195 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews