Reviews van onze klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Sinds ik het lichaamskussen en hoofdkussen in gebruik heb genomen, is er een hoop veranderd. Door hypermobiliteit heb ik al ruim vijftien jaar last van (bijna) permanent subluxerende schouders. En 's nachts word ik vaak in een rare houding wakker van extreme pijn in de onderrug. Kortom, ik begin de dag meestal heel stijf, pijnlijk en houd gedurende de dag een behoorlijke bewegingsbeperking in mijn armen. Soms kan ik mijn armen niet verder optillen tot een hoek van 40 graden. Nu met gebruik van de kussens van Ligwijzer word ik vrijwel zonder problemen wakker. Vrijwel geen pijn, stijfheid of wat dan ook. De vooruitgang is gigantisch. De bewegingsbeperking in mijn schouder is vrijwel weg. Jullie hebben geen idee hoe blij ik ben! Heel erg bedankt

Beatrijs Zegdam
14-07-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Nu met gebruik van de kussens word ik vrijwel zonder problemen wakker. Vrijwel geen pijn, stijfheid of wat dan ook. De vooruitgang is gigantisch. De bewegingsbeperking in mijn schouder is vrijwel weg. Jullie hebben geen idee hoe blij ik ben! Heel erg bedankt.

Beatrijs Zegdam
12-07-2014
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Sinds ik het lichaamskussen en hoofdkussen in gebruik heb genomen, is er een hoop veranderd. De vooruitgang is gigantisch. De bewegingsbeperking in mijn schouder is vrijwel weg. Jullie hebben geen idee hoe blij ik ben! Heel erg bedankt

Beatrijs Zegdam
12-07-2014
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Ik ben erg blij met het body kussen, ik slaap in een veel betere houding en rust daardoor beter uit en het belangrijkste is dat mijn pijn en stijfheid in de nacht en in de morgen vele malen minder zijn. Ik ben er blij mee!

Nathalie
14-03-2014
Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Mijn zoon Seth (5 jr) is erg blij met zijn Hi4Kids kussen. Met andere kussens lag Seth regelmatig zonder kussen te slapen. In het donker struikelden we dan over zijn kussen omdat dit ergens naast zijn bed lag. Ook had hij er wel eens een dikke prop van gemaakt en werd hij wakker met een zere nek. Maar nu. nu niets want hij slaapt heerlijk! Wat ik ook erg fijn vind is dat het kussen zo goed past. En groeien mag want de andere delen liggen op hem te wachten! Trouwens, dat het goed is wist ik al lang want ik lig zelf al zo’n anderhalf jaar op de Hi4 pillow! Zo’n gevoel wil ik graag delen en dan zeker met mijn kind want die verdient het beste!

Angela Wouterse
12-03-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Ik slaap op de Hi4 en ik heb de beste nachtrust sinds jaren en ik word zonder hoofdpijn of nekklachten wakker! Ik vind het zalig...

Jennefer
22-01-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Toch ook de Hi4 aangeschaft en ik lag er vanaf de eerste nacht heerlijk op. Wat voelt dat fijn aan. Het is ook prettig dat je makkelijk kunt ademen en niet meer met je neus en mond 'in' het kussen ligt. Ik hoefde er helemaal niet aan te wennen en heb geen enkele keer meer last gehad van mijn nek, schouders en ook geen hoofdpijn meer. Super tevreden dus!

Suus Tjepkema
14-01-2014
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Ik heb eerst de Mikoala aangeschaft om mezelf af te leren half op mijn buik te slapen. Ik moest erg wennen en sliep in het begin heel licht. Inmiddels zou ik echt niet meer zonder willen en ik slaap nu grotendeels op mijn zij of rug. Ik had de Hi4 niet gekocht want ik had pas een nieuw hoofdkussen met neksteun, maar helaas bleek dat te hoog voor mij en ik kreeg heel veel last van mijn nek, schouders en ook hoofdpijn. Ik ging zonder klachten slapen en werd met klachten wakker, dus het was wel duidelijk waar het aan lag.

Suus Tjepkema
14-01-2014
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb eerst de Mikoala aangeschaft om mezelf af te leren half op mijn buik te slapen. Ik moest erg wennen en sliep in het begin heel licht. Inmiddels zou ik echt niet meer zonder willen en ik slaap nu grotendeels op mijn zij of rug. Ik had de Hi4 niet gekocht want ik had pas een nieuw hoofdkussen met neksteun, maar helaas bleek dat te hoog voor mij en ik kreeg heel veel last van mijn nek, schouders en ook hoofdpijn. Ik ging zonder klachten slapen en werd met klachten wakker, dus het was wel duidelijk waar het aan lag.Toen toch ook de Hi4 aangeschaft en ik lag er vanaf de eerste nacht heerlijk op. Wat voelt dat fijn aan. Het is ook prettig dat je makkelijk kunt ademen en niet meer met je neus en mond 'in' het kussen ligt. Ik hoefde er helemaal niet aan te wennen en heb geen enkele keer meer last gehad van mijn nek, schouders en ook geen hoofdpijn meer. Super tevreden dus!

Suus Tjepkema
14-01-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

De Hi4 aangeschaft en ik lag er vanaf de eerste nacht heerlijk op. Wat voelt dat fijn aan. Het is ook prettig dat je makkelijk kunt ademen en niet meer met je neus en mond 'in' het kussen ligt. Ik hoefde er helemaal niet aan te wennen en heb geen enkele keer meer last gehad van mijn nek, schouders en ook geen hoofdpijn meer. Super tevreden dus!

Suus Tjepkema
12-01-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Heb mij het Hi4 kussen aangeschaft, heb het aangepast naar de voor mij comfortabelste hoogte, en ik heb hierbij na 14 dagen nachtrust maar 1 ding te zeggen : GOED - GOED - GOED, ik slaap fantastisch

Marc Govaerts
10-01-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Heb mij het Hi4 kussen aangeschaft, heb het aangepast naar de voor mij comfortabelste hoogte, en ik heb hierbij na 14 dagen nachtrust maar 1 ding te zeggen : GOED - GOED - GOED, ik slaap fantastisch

Marc Govaerts
13-12-2013
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het bodykussen is mijn grote 'vriend' geworden, volgens mij hét middel tegen mijn vreselijke hoofdpijnen! Ik heb er wel erg aan moeten wennen, omdat ik het altijd heerlijk vond om half op mijn buik te draaien 's nachts. Dit moet ik mezelf niet meer toestaan en daar helpt het bodykussen enorm bij. Ik dwing mezelf nu dit erbij te nemen tussen de knieën en dan mijn bovenste arm er op, zodat mijn nekwervels in het verlengde van mijn ruggenwervels blijven tijdens het slapen. Ik slaap nu beter en merk dat ik soms de hele nacht op dezelfde zij heb geslapen, ik woel veel minder. Het grootste voordeel dat ik hier uit haal is dat ik veel minder vaak hoofdpijn heb 's morgens. Het enige nadeel dat ik van het bodykussen kan noemen, is dat het bij het in bed stappen koud aanvoelt, het duurt even voordat het mijn lichaamstemperatuur heeft aangenomen. Kortom, de kussens samen hebben mij, doordat ik nu beter uitgerust ben en minder hoofdpijnen heb, een betere kwaliteit van leven gegeven.

Emmie van der Ven
13-11-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Ik vind het kussen fantastisch; neem hem mee met iedere logeerpartij

Betty Janssen
10-11-2013
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Het Hi4 is een heerlijk kussen waar ik hopelijk nog jaren een goede nachtrust op heb. Het Hi4 kussen wil ik niet meer missen.

A. Wissink
13-10-2013
Weergeven 181 t/m 195 van in totaal 290

Aanbevolen kussens

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews