Reviews van onze klanten

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Ik slaap nu 3 nachten met het kussen en: GEEN PIJN! Op advies een Mikola bodykussen gekocht. Ik heb al een jaar last van pijn in mij SI gewricht en artrose in mijn onderste wervels. Ook met uitstralende pijn naar een been. Ik slaap nu 3 nachten met het kussen en: GEEN PIJN!

Jacqueline Wagter
30-01-2016
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Snelle verzending! Mooi product, werkt super om stabiel te liggen tijdens het slapen!

Tirza Noot
03-01-2016
Hi4 Deluxe kussensloop - satijn katoen

Hi4 Deluxe kussensloop - satijn katoen

Kussensloop van satijn dat voelt fijn. Mijn huid, zeker van mijn gezicht is nogal gevoelig. Dit kussensloop voelt goed en blijft goed in de was en is dus van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden.

Jize Koewacht
10-12-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik heb mijn hoofdkussen nu 6 maanden en ben al 6 maanden zonder hoofdpijn op gestaan. Mijn hoofd voelt veel uitgeruster dan vroeger toen ik minstens 1 keer per week wakker werd met hoofdpijn vanuit de nek. Het kussen samen met de rol heeft me geleerd niet meer op mijn buik te slapen. In het begin werd ik wel heel vaak wakker s nachts om op mijn andere zij te draaien maar nu ben ik er helemaal aan gewend. Zo blij!

Lisette Bloemendal
15-11-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Wat een goed kussen!!!, kan ik iedereen aanbevelen. Eerste week ging super, het ligt uiteraard anders dan je eigen kussen maar dat was snel gewend. Na een week voelde ik toch weer iets meer mijn nek, en dacht o nee. Ik heb het Hi4 kussen toen verhoogd en dat hielp, later weer verlaagd. Ik slaap er nu 2 maanden mee en het gaat echt prima!!

Carina van Iwaarden
12-11-2015
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

De kussens van met slopen e.d. kan ik aanbevelen. Ik heb nu al 2 speciale nekkussens gekocht en een lichaamskussen. Allemaal goed. Bij allemaal kreeg ik prettige antwoorden op al mijn vragen, om van de service nog maar te zwijgen. Prima! Wat voor mij vooral belangrijk is is het feit dat ik de tijd krijg en goed advies en als het nodig is hulp om tot een voor mij goede oplossing te komen.

Bonnet Vorrink
03-11-2015
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb mijn hoofdkussen nu 6 maanden en ben al 6 maanden zonder hoofdpijn op gestaan. Mijn hoofd voelt veel uitgeruster dan vroeger toen ik minstens 1 keer per week wakker werd met hoofdpijn vanuit de nek. Het kussen samen met de rol heeft me geleerd niet meer op mijn buik te slapen. In het begin werd ik wel heel vaak wakker s nachts om op mijn andere zij te draaien maar nu ben ik er helemaal aan gewend. Zo blij!

Lisette Bloemendal
01-11-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Vroeger werd ik minstens 1 keer per week wakker met hoofdpijn vanuit de nek. De kussens hebben me geleerd niet meer op mijn buik te slapen. In het begin werd ik wel vaak wakker s nachts om op mijn andere zij te draaien maar nu ben ik er helemaal aan gewend. Zo blij!

Lisette Bloemendal
01-11-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Sinds kort leggen zowel ikzelf als mijn vrouw ons hoofd te ruste op een Hi4. Volgens mijn vrouw snurk ik sindsdien niet meer (een plus voor ons allebei). Voordien had ik vaak last van een pijnlijke schouder 's morgens (of 's nachts), dit was na 2 weken zo goed als opgelost. Mijn vrouw is ook zeer tevreden over de Hi4

Franky Terras
31-10-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Eindelijk kan ik weer goed slapen. Ik heb serieuze rugklachten en werd steeds midden in de nacht wakker van de pijn. Opstaan was een drama, moest eerst helemaal op gang komen en had de hele ochtend enorme rugpijn. Nu heb ik pas 2 dagen het Mikoala bodykussen en slaap al gewoon door! Ik word niet meer wakker 's nachts en ben in de ochtend veel mobieler en heb veel minder pijn. Dat is gewoon een feestje! Heel erg bedankt voor deze geweldige uitvinding

Deborah Rutgers
31-10-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Ik ben mega fan van het Mikoala Body kussen, het heeft mij geleerd om op mijn zij te slapen ipv op mijn buik. Het concept vind ik top.

Esther van der Wel
15-09-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Toen ik fibromyalgie kreeg moest ik liggen met kussens vanwege de pijnpunten op benen en armen. Dit bodykussen is erg comfortabel en stabiliseert tegelijkertijd mijn rug, heupen en schouders. Een aanrader.

Astrid van Gilst
05-08-2015
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben super tevreden over de klantvriendelijkheid, echt top!!

Liesbeth Gevers
15-07-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Het betreft een set van kussensloop en body kussen van Mikola. Speciaal voor mensen met nekklachten en rugklachten. Het neemt veel pijn weg en eindelijk kun je na jaren weer behoorlijk slapen. Ik heb in vele jaren heel wat (dure) kussens geprobeerd, maar niets hielp totdat ik dit kussen ontdekte. De pijn is voor 90% weg.

Adriaan
16-06-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

ik heb last van nekartrose en dankzij de Hi4 kan ik zonder pijn slapen. Ik wil en kan niet zonder dit kussen

H. van der Ploeg
15-05-2015
Weergeven 166 t/m 180 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews