Reviews van onze klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb mijn hoofdkussen nu 6 maanden en ben al 6 maanden zonder hoofdpijn op gestaan. Mijn hoofd voelt veel uitgeruster dan vroeger toen ik minstens 1 keer per week wakker werd met hoofdpijn vanuit de nek. Het kussen samen met de rol heeft me geleerd niet meer op mijn buik te slapen. In het begin werd ik wel heel vaak wakker s nachts om op mijn andere zij te draaien maar nu ben ik er helemaal aan gewend. Zo blij!

Lisette Bloemendal
01-11-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Vroeger werd ik minstens 1 keer per week wakker met hoofdpijn vanuit de nek. De kussens hebben me geleerd niet meer op mijn buik te slapen. In het begin werd ik wel vaak wakker s nachts om op mijn andere zij te draaien maar nu ben ik er helemaal aan gewend. Zo blij!

Lisette Bloemendal
01-11-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Sinds kort leggen zowel ikzelf als mijn vrouw ons hoofd te ruste op een Hi4. Volgens mijn vrouw snurk ik sindsdien niet meer (een plus voor ons allebei). Voordien had ik vaak last van een pijnlijke schouder 's morgens (of 's nachts), dit was na 2 weken zo goed als opgelost. Mijn vrouw is ook zeer tevreden over de Hi4

Franky Terras
31-10-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Eindelijk kan ik weer goed slapen. Ik heb serieuze rugklachten en werd steeds midden in de nacht wakker van de pijn. Opstaan was een drama, moest eerst helemaal op gang komen en had de hele ochtend enorme rugpijn. Nu heb ik pas 2 dagen het Mikoala bodykussen en slaap al gewoon door! Ik word niet meer wakker 's nachts en ben in de ochtend veel mobieler en heb veel minder pijn. Dat is gewoon een feestje! Heel erg bedankt voor deze geweldige uitvinding

Deborah Rutgers
31-10-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Ik ben mega fan van het Mikoala Body kussen, het heeft mij geleerd om op mijn zij te slapen ipv op mijn buik. Het concept vind ik top.

Esther van der Wel
15-09-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Toen ik fibromyalgie kreeg moest ik liggen met kussens vanwege de pijnpunten op benen en armen. Dit bodykussen is erg comfortabel en stabiliseert tegelijkertijd mijn rug, heupen en schouders. Een aanrader.

Astrid van Gilst
05-08-2015
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben super tevreden over de klantvriendelijkheid, echt top!!

Liesbeth Gevers
15-07-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Het betreft een set van kussensloop en body kussen van Mikola. Speciaal voor mensen met nekklachten en rugklachten. Het neemt veel pijn weg en eindelijk kun je na jaren weer behoorlijk slapen. Ik heb in vele jaren heel wat (dure) kussens geprobeerd, maar niets hielp totdat ik dit kussen ontdekte. De pijn is voor 90% weg.

Adriaan
16-06-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

ik heb last van nekartrose en dankzij de Hi4 kan ik zonder pijn slapen. Ik wil en kan niet zonder dit kussen

H. van der Ploeg
15-05-2015
Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Goede kwaliteit, comfortabel. Voelt fijn aan. Ja wat zeg je nu verder over een sloop, in ieder geval gaat de sloop gemakkelijk om het fantastische kussen waar hij bijhoort

Lavendel
25-03-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Ben heel erg blij met het Hi4 kussen. Eindelijk rust in mijn bed. Het blijft gewoon liggen in dezelfde vorm. Ik was zeer sceptisch door mijn ervaring met een ander traagschuim kussen, welke hard en koud was, maar met het comfortabele Hi4 kussen is daar geen sprake van. Ik heb weliswaar nog steeds nekklachten door artrose, maar er is toch verbetering vooral mbt de hoofdpijn

Margreet Pietersen
15-02-2015
Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes met katoensatijn sloop

Het betreft een set van kussensloop en body kussen van Mikoala. Speciaal voor mensen met nekklachten en rugklachten. Het neemt veel pijn weg en eindelijk kun je na jaren weer behoorlijk slapen. Ik heb in vele jaren heel wat (dure) kussens geprobeerd, maar niets hielp totdat ik dit kussen ontdekte. De pijn is voor 90% weg. Goede kwaliteit, comfortabel, Voelt fijn aan.

Adriaan
07-02-2015
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mijn man snurkt niet meer dankzij het Hi4 kussen en heeft ook geen last meer van apneu! Het is echt geweldig! Bij drie lagen onder het kussen was het snurken al een stuk minder en met 4 lagen was het echt verleden tijd. Ik hoop dat vele andere ook zo verlost kunnen worden van het gesnurk van hun partner. Hartelijk bedankt voor het ontwerpen van dit geweldige kussen, zelf slaap ik er ook heerlijk op

Mieke Osterop
15-01-2015
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zou wat jullie betreft in zoekopdrachten ook apneu vermelden! Ik heb een sleepcycle-app en daarop valt te zien dat ik sinds kort duidelijk beter begin te slapen en het gaat beter met mijn apneu

Majo Kops
14-11-2014
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Ik kan alleen maar zeggen dat ik HEEL blij ben met het kussen. Ik had steeds erg veel last van mijn nek en schouders. Sinds ik het kussen heb, heb ik nauwelijks klachten meer!! Nooit meer zonder!

Roeline Dinkelman
13-09-2014
Weergeven 166 t/m 180 van in totaal 290

Aanbevolen kussens

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews