Reviews van onze klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Eindelijk een hoofdkussen waar ik goed op kan liggen. Ik heb al vele hoofdkussens aangeschaft de laatste jaren dus toen mijn fysio afgelopen zomer aangaf dat mijn hoofdkussen niet de juiste vorm had voor mij was ik niet blij. Hij kwam met het Hi4 deluxe hoofdkussen. De doorslaggevende redenen om nu weer een hoofdkussen aan te schaffen waren de schappelijke prijs en de bedenktijd. De eerste tijd moest ik wennnen aan het hoofdkussen, al snel sliep ik heel lekker. Helaas draai ik nogal veel 's nachts en verschoven daardoor de platen van het hoofdkussen. Ik baalde daar erg van, want ik had eindelijk een kussen gevonden waar ik goed op kan liggen. Ik heb contact opgenomen en werd super vriendelijk geholpen. Ik kreeg al snel nieuwe onderdelen van het kussen opgestuurd en daarmee is het probleem verholpen en slaap ik weer heerlijk De service is top, vriendelijk en klantgericht!

Jasmijn Verlaan
18-10-2016
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Enkele maanden geleden kreeg ik weer erg last van nek en schouderklachten. Uit ervaring wist ik dat de kans groot was dat het door het kussen zou komen. Ik kocht het Hi4 Pillow samen met het bodykussen. Het was een hele verbetering maar de pijn was niet helemaal verdwenen. Ik besloot ook het Mikoala Hi4 matras te kopen want de mogelijkheid om de matrasblokken bij de schouder,- heup,- en benenzone aan te kunnen passen aan je eigen lichaam, sprak mij erg aan. Het was in het begin een beetje puzzelen en proberen welke hardheid het beste bij mijn lichaam zou passen, of hoe hoog ik het kussen het beste kon instellen, maar dankzij het advies van Ramon uit de showroom in Hoorn en het advies van een van de ontwikkelaars, de heer Elkhuizen, word ik weer uitgerust wakker, zonder nog maar enig last te hebben van mijn nek- en schouderklachten. Ik merk ook heel duidelijk dat mijn lichaam nu tijdens slaap geheel ontspannen is. Vooral met het bodykussen voel ik de ontspanning in mijn rug. Echt geweldig, dat heb ik nog nooit zo ervaren. De uitstekende service, zowel voor als na de koop, de functionaliteit van het Hi4 kussen, het bodykussen en het matras, zijn de aanschaf meer dan waard geweest. Ik hoef niet meer bij de chiropractor langs. Ik raad het een ieder dan ook aan om eerst naar uw huidige kussen en/of matras te kijken, omdat dat (net zoals bij mij het geval is geweest) de oorzaak kan zijn van veel lichaamsklachten.

Emy Soedira
08-10-2016
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Wat een genot om op en met de kussens te slapen. Ik heb totaal geen last meer van nekpijn!

Pedro Blom
28-08-2016
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Over de bodykussen ben ik zeer te spreken! Ook die kan ik niet meer missen!

Anne Mont
09-08-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Over het kussen ben ik erg tevreden! Sinds ik de hi4 gebruik heb ik geen nekklachten en hoofdpijn meer, waardoor ik met de fysiotherapie kon afbouwen.

Anne Mont
08-08-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Een paar weken geleden heb ik het Hi4 Deluxe Pillow kussen besteld, en al na twee dagen had ik het in huis. Het is het geld meer dan waard. Het is echt een heerlijk kussen, een aanrader!

Bart van Hauten
07-08-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Onlangs een Hi4 pillow de luxe van jullie merk besteld en ik moet toegeven: wat een genot.. Het kussen bevalt prima!

Brenda van der Linde
05-07-2016
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Mijn Hi4 kussen én bodykussen bevallen me nog steeds prima! Ik heb uw site en kussens gepromoot bij Vereniging voor Rugpatiënten.

Emmie van de Ven-Visser
06-06-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Hi4pillow kussen nu sinds 2 jaar, wil niks anders meer. Super goed product. Vriendelijke mensen, uitstekende service!

Pieta Hak
03-06-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Graag meld ik, dat ik na 5 jaar nog steeds goed slaap met uw kussen. Het werd aanbevolen door mijn Cesar therapeute. Ik had eerder een paar kussens geprobeerd, die niet echt fijn waren, maar uw kussen was meteen goed en heeft zijn vorm gehouden.

Marjatta Touw-Tommila
01-06-2016
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb in januari een Hi4 Deluxe gekocht. Het kussen bevalt heel goed. Mijn complimenten voor de goede service. Ik kan weer lekker slapen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Liane Duhen
23-05-2016
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Na twee hernia's wil ik u graag laten weten dat het Hi4Deluxe kussen op de juiste hoogte met daarbij een Mikoala Body pillow mij uitstekend is bevallen!

Anjo Dekker
26-04-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Ik heb dit kussen met veel plezier gebruikt. Ik ben van mijn klachten af.

Patricia de Haas
31-03-2016
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Jarenlang ben ik met lage rugpijn opgestaan. Heel veel fysiotherapie, oefeningen en matrassen verder stuitte ik op jullie body supporter. Na een kleine gewenningsperiode aan het slapen met de body supporter STA IK ZONDER RUGPIJN OP!!!!! Daarvoor heel veel dank. Ik kan hem dan ook aan iedereen aanbevelen.

A.W. van der Vlies
07-02-2016
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mijn vriend heeft de set Hi4Deluxe met body pillow en daar is de complete familie blij mee want hij snurkte echt vreselijk, en na 3 dagen testen (verschillende hoogtes) van het kussen snurkt hij nagenoeg niet meer! Een groot gedeelte van de nacht is het compleet stil, en

Carla van koppen
03-02-2016
Weergeven 151 t/m 165 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews