Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten

Hi4 Deluxe comfort hoes - verstelbaar

Hi4 Deluxe comfort hoes - verstelbaar

Ik heb in oktober het Mikoala Hi4 Deluxe Pillow aangeschaft en sindsdien veel plezier van gehad - nekklachten nagenoeg volledig verdwenen. Nu heb ik net een tweede gekocht om bij mijn vriendin neer te leggen wanneer ik daar slaap.

Rik de Wit
20-01-2022
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Het is een heel kwalitatief kussen, dat ervoor zorgt dat je 's nachts een goede slaaphouding aanneemt. Ik kan het niet meer missen. Door een productiefout was de binnenste hoes stukgegaan, maar ik heb meteen een nieuwe gekregen, de klantenservice is top.

Dana B
11-01-2022
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Dit het eerste kussen wat zo veel ondersteuning geeft wat geen enkele ander kussen ooit heeft gegeven.

Rianne Kruijshaar
10-01-2022
Hi4 Deluxe comfort hoes - verstelbaar

Hi4 Deluxe comfort hoes - verstelbaar

Van alle kussens die ik in mijn leven heb aangeschaft is dit al een paar jaar de beste. Niet voor niets dat ik nu weer eenzelfde kussen van jullie heb gekocht.

Bettie Janssen, Drachten
23-11-2021
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Eerst merkte ik nog niet zoveel verschil, maar nadat ik het Hi4 kussen ging combineren met het Bodykussen heb ik veel minder pijnklachten aan mijn nek en voel me echt een totaal ander mens, geen hoofdpijn meer en veel, veel, veel vrolijker en blijer! Wat een verademing. Mijn dank is dan ook echt zeer groot!!

Karen Boonekamp
15-11-2021
Mikoala Body kussensloop - Satijn - Set van 2 - Lengte 110cm

Mikoala Body kussensloop - Satijn - Set van 2 - Lengte 110cm

De kussensloop is zeer zacht, mooi en comfortabel. Over de ritssluiting ben ik echter minder tevreden. Na enkele wasbeurten hapert ze makkelijk, gaat niet vlot dicht.

Anne
08-08-2021
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Het hoofdkussen is voor mij aangepast aan mijn omstandigheden. Ik ben echt ontzettend blij, kan iedereen met nekklachten en rugklachten dit aanraden!

Brigitte Asbroek
02-04-2021
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben zeer tevreden. Ik heb al jarenlang ervaring met jullie materiaal en heb nieuwe gekocht omdat de oude versleten was. Ik heb het een paar weken met alternatieven moeten doen en kreeg last van heup, en knieklachten, die gelukkig na aanschaf van jullie materiaal snel over waren.

Willem Burgmeijer
10-03-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Tijdens mijn hernia was ik erg zoekende naar een prettige slaaphouding. De nachten waren een drama voor mij met veel pijn. Toen ik dit kussen tegenkwam wilde ik deze erg graag uitproberen. Wat een fijn kussen! Ik gebruik deze elke nacht en ik weet zeker dat dit kussen het herstel van mijn hernia goed gedaan heeft. In het begin even wennen met draaien in bed, maar inmiddels gewend & ik kan niet meer zonder. Ik zou mensen met rugklachten dit kussen zeker aanraden!

Arlette Aarts, Portugaal
17-02-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Uitstekende service. Niet alleen een snelle verwerking en verzending, maar ook zeer snel reactie (met oplossing) gekregen op een mailtje in verband met een vergissing bij mijn bestelling (foute lengte). Het product zelf werd hier zo enthousiast onthaald dat ik er al meteen eentje extra heb besteld (de voorgestelde retour werd dus een bijbestelling). De ene wordt gebruikt om beter te liggen ondanks rugproblemen en de andere geeft ondersteuning om toch op de zij te kunnen slapen na een nieroperatie. Samengevat: topbedrijf en topproduct.

Kelly Bellens
12-02-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

U zal verheugd zijn te horen dat ik heel erg tevreden ben met mijn aankoop bij u. Het probleem waarom ik tot de aankoop ben overgegaan (lage rugpijn) is niet volledig verholpen maar wel verminderd en mijn slaapcomfort is aanzienlijk toegenomen. Ik zou dit kussen zelfs aanraden aan mensen die geen rugklachten hebben !

Lucia Maes
06-01-2021
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het heeft wel een poos geduurd voordat ik eraan gewend was. Veel nekpijn gehad en veel geprobeerd met verschillende opties. Bevalt nu goed!

Annet Booijink
02-12-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Body-pillow gekocht voor een betere slaaphouding tijdens een hernia. Fantastisch, ik kan niet meer zonder. Het omdraaien 's nachts is even wennen de eerste week, nu weet ik niet beter. Heel fijn produkt! Goede medische onderbouwing voor het nut ervan, snelle verzending!

Carin
10-11-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Snelle en goede levering. Sterke punten: Goede kwaliteit van de bestelde producten.

Rene Henket
10-11-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben zeer tevreden met mijn hoofdkussen en bodykussen een geweldige combinatie! Geen last meer van hoofd en nekpijn na het ontwaken.

Henriette
06-11-2020
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 302

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews