Reviews van onze klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Na vele kussens te hebben uitgeprobeerd is dit het eerste kussen dat mijn nek goed ondersteunt, zodat ik 's nachts geen hoofdpijn meer ontwikkel. Een enorme verbetering van mijn nachtrust en kwaliteit van leven overdag! Heel veel dank daarvoor.

Elske Zwart
23-06-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Ik heb hernia en kan niet meer zonder jullie kussen, een top product!

Ania Visser
01-06-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Goed kussen, fijne stevige hoezen erbij geleverd. Het helpt mij echt de juiste slaaphouding aan te nemen en het zorgt dat ik een stuk rustiger kan slapen. Levering was snel en netjes verpakt.

Tessa de Mol-Tiller
28-05-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het kussen werkt werkelijk uitstekend. Ik gebruik het nu 3 maanden en mijn hernia is weliswaar niet over (wat ik uiteraard ook niet had verwacht) maar mijn steeds erger wordende rugklachten bij het opstaan (ook boven in mijn rug en mijn nek) zijn zo goed als verdwenen. Met het kussen is het slapen zeer comfortabel en omdat mijn ruggenwervel nu nauwelijks draait als ik lig, geeft dat enorm veel ontspanning. Ben heel blij dat ik dit lichaamskussen (extra lang) heb aangeschaft.

Erwin
27-05-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Ik ben er heel erg blij mee. Had vaak rugpijn als ik uit bed kwam en dat is er niet meer. Ik slaap ook heerlijk!

Y van Bekkum
22-04-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Wat een geweldige ligcombinatie is dit! Ik kamp al jaren met chronische hoofdpijn- en nekklachten en vermoeidheid. Ik weet niet hoeveel kussens geprobeerd. Zonder resultaat. Bij toeval op de website van Ligwijzer gestuit. Dit systeem leek anders dan alle andere kussen, dus ik dacht: wie weet..... Na drie nachten gebruik word ik voor het eerst sinds jaren ‘s morgens zonder hoofdpijn wakker. Wat een relief! Eindelijk weer een beetje kwaliteit van leven. dank, dank, dank! En wat ook fijn is: met dit bedrijf kun je nog gewoon communiceren zonder standaardantwoorden te krijgen.

Elske Zwart
22-04-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Alles is netjes en vlot afgeleverd. De producten zijn in een originele tas ingepakt. Omwille van een hernia gebruik ik het bodylichaamskussen en ook het instelbare HI4 Deluxe hoofdkussen. Beide helpen uitstekend om een goede slaaphouding aan te nemen. Dit in combinatie met de oefeningen van mijn kiné heeft mijn rugpijn in enkele weken weten te verbeteren. Na 2 maanden kan ik zeggen dat mijn pijnklachten weg zijn.

L. Lena
16-04-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Duidelijke site en goede informatie. Heb hele goede ervaring met hoofdkussen en beenkussen. Heb jaren lang hoofdpijn gehad en veel migraine medicijnen geslikt. Niks anders hielp. In 2019 slikte ik soms 2 of 3 tabletjes 50 mg. per week. Hoofdpijn vanuit de nek. Heb van sept 2019 tot dec2019 af en toe fysio met dryneedling gehad wat ook verlichting gaf. Ongeveer eind 2019 heb ik de kussens aangeschaft van ligwijzer en heb sinds ik daar op slaap heb zeer weinig tot geen hoofdpijn meer. Ik slik praktisch geen medicijnen meer. Ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken!!! Bedankt!

Ciska Dijkstra
05-04-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Fijn product, een betrouwbaar bedrijf met een goede visie op beter/gezonder liggen en slapen. Het hoofdkussen is goed voor mijn nek (geen nekpijn meer). De bodypillow is fijn om mee te slapen en versterkt het effect bij gelijktijdig gebruik van het hoofdkussen om pijnklachten drastisch te verminderen. Ik ben hartstikke blij met mijn aankopen. Het was wel even wennen om met deze nieuwe kussens te slapen. Na vier nachten wil ik niets anders meer. Grote dank! Ook voor de snelle verzending (‘s avonds besteld, volgende dag in huis).

Verhage
25-03-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Helpt goed tegen nekpijn door buikslapen. Na dit kussen een poosje gebruikt te hebben heb ik nog geen nekpijn meer gehad bij wakker worden.

Netty Young
13-01-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Wij - mijn man en ik - slapen uitstekend met de combinatie hoofdkussen en lichaamskussen. Ook veel rustiger en met minder draaien. Juist daarvoor is de combinatie met het lichaamskussen essentieel. Ook voor mijn man hoewel hij geen enkele last heeft van zijn knieën wanneer deze op elkaar liggen. Maar juist ook omdat de bovenarm op het kussen rust blijft hele hele lichaam stabieler liggen. Zelf ben ik ook erg blij met de aanpassing aan mijn hoofdkussen waardoor het kussen in ruglig lager is en in zijlig wat hoger. Heel veel dank hiervoor.

Ingeborg Steijlen
15-12-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Ben er zo blij mee, zeker het aanpassen van de verschillende lagen. Bij het bed in de camper haal ik altijd een schijf uit het kussen en dan is het helemaal goed. Verzending snel, handleiding duidelijk en product heel inventief met de verschillende lagen. Het geheel is toppie!!

Boukje Overgaauw
12-12-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Gewelding, geen pijn meer. Zeer klantvriendelijk, snelle levering en ik vind het ook prettig dat ik achteraf wordt benaderd mijn ervaringen met het kussen te delen. Omdat je 8 verschillende hoogtecombinaties kan maken is het kussen voor iedereen geschikt, ongeacht wat voor slaper je bent. Mijn pijnklachten (nek en bovenrug) namen binnen enkele weken af en zijn nu na 2 maanden zelfs verdwenen.

Kirsten B
07-11-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Prima kussen, na 'n nekhernia ligt dit kussen prima!!

Jan van Doorn
14-10-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Fijn kussen, heb ook het lange kussen besteld. Dat was in het begin nog even wennen maar draai nu gewoon om in mn slaap en neem het kussen mee. Betere slaappositie nu en daar is mijn nek erg blij mee

Deborah Oosthoek
04-10-2019
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 276

Aanbevolen kussens

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Shop reviews