Reviews van onze klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow (levering rond 20 juli)

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow (levering rond 20 juli)

Het hoofdkussen is voor mij aangepast aan mijn omstandigheden. Ik ben echt ontzettend blij, kan iedereen met nekklachten en rugklachten dit aanraden!

Brigitte Asbroek
02-04-2021
Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Ik ben zeer tevreden. Ik heb al jarenlang ervaring met jullie materiaal en heb nieuwe gekocht omdat de oude versleten was. Ik heb het een paar weken met alternatieven moeten doen en kreeg last van heup, en knieklachten, die gelukkig na aanschaf van jullie materiaal snel over waren.

Willem Burgmeijer
10-03-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Tijdens mijn hernia was ik erg zoekende naar een prettige slaaphouding. De nachten waren een drama voor mij met veel pijn. Toen ik dit kussen tegenkwam wilde ik deze erg graag uitproberen. Wat een fijn kussen! Ik gebruik deze elke nacht en ik weet zeker dat dit kussen het herstel van mijn hernia goed gedaan heeft. In het begin even wennen met draaien in bed, maar inmiddels gewend & ik kan niet meer zonder. Ik zou mensen met rugklachten dit kussen zeker aanraden!

Arlette Aarts, Portugaal
17-02-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Uitstekende service. Niet alleen een snelle verwerking en verzending, maar ook zeer snel reactie (met oplossing) gekregen op een mailtje in verband met een vergissing bij mijn bestelling (foute lengte). Het product zelf werd hier zo enthousiast onthaald dat ik er al meteen eentje extra heb besteld (de voorgestelde retour werd dus een bijbestelling). De ene wordt gebruikt om beter te liggen ondanks rugproblemen en de andere geeft ondersteuning om toch op de zij te kunnen slapen na een nieroperatie. Samengevat: topbedrijf en topproduct.

Kelly Bellens
12-02-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

U zal verheugd zijn te horen dat ik heel erg tevreden ben met mijn aankoop bij u. Het probleem waarom ik tot de aankoop ben overgegaan (lage rugpijn) is niet volledig verholpen maar wel verminderd en mijn slaapcomfort is aanzienlijk toegenomen. Ik zou dit kussen zelfs aanraden aan mensen die geen rugklachten hebben !

Lucia Maes
06-01-2021
Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Het heeft wel een poos geduurd voordat ik eraan gewend was. Veel nekpijn gehad en veel geprobeerd met verschillende opties. Bevalt nu goed!

Annet Booijink
02-12-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Body-pillow gekocht voor een betere slaaphouding tijdens een hernia. Fantastisch, ik kan niet meer zonder. Het omdraaien 's nachts is even wennen de eerste week, nu weet ik niet beter. Heel fijn produkt! Goede medische onderbouwing voor het nut ervan, snelle verzending!

Carin
10-11-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Snelle en goede levering. Sterke punten: Goede kwaliteit van de bestelde producten.

Rene Henket
10-11-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Ik ben zeer tevreden met mijn hoofdkussen en bodykussen een geweldige combinatie! Geen last meer van hoofd en nekpijn na het ontwaken.

Henriette
06-11-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Prima. Heel fijne kussens

Chris Boltje
31-10-2020
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow (levering rond 20 juli)

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow (levering rond 20 juli)

Direct na de eerste nacht dat ik het gebruikte, was mijn klacht voorbij. Gebruik op langere termijn is mijn klacht voor 80% voorbij.

W. Veenstra
10-10-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

ik ben er SUPER BLIJ mee ! Nog nooit zo'n fijn kussen gehad !!!

Anja Bisschops
24-09-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Goed product en geleverd op de toegezegde datum. Sterke punten: Levert kwaliteit, komt afspraken na

Niels
18-09-2020
Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Mikoala Body kussensloop - katoensatijn

Satijnen kussensloop voelt lekker aan, de rits werkt goed en gaat makkelijk open en dicht, ook na een aantal wasbeurten! We zijn erg tevreden!

Ania Visser
31-08-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Hi4 Deluxe + Body Pillow (levering rond 20 juli)

Vriendelijke klantenservice en komen hun afspraken na. Ik ben erg tevreden over het hoofdkussen, ligt lekker en ondersteund mijn nek goed. De bodypillow is na een klacht van mij opnieuw opgestuurd in verbeterde versie. Perfecte klachtafhandeling en de problemen die ik had zijn opgelost. Kortom top!

Joelle Mantel
25-08-2020
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 296

Aanbevolen kussens

Shop reviews