Reviews van onze klanten

Mikoala Body Pillow in comforthoes

Mikoala Body Pillow in comforthoes

Tijdens mijn hernia was ik erg zoekende naar een prettige slaaphouding. De nachten waren een drama voor mij met veel pijn. Toen ik dit kussen tegenkwam wilde ik deze erg graag uitproberen. Wat een fijn kussen! Ik gebruik deze elke nacht en ik weet zeker dat dit kussen het herstel van mijn hernia goed gedaan heeft. In het begin even wennen met draaien in bed, maar inmiddels gewend & ik kan niet meer zonder. Ik zou mensen met rugklachten dit kussen zeker aanraden!

Arlette Aarts, Portugaal
17-02-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes

Mikoala Body Pillow in comforthoes

Uitstekende service. Niet alleen een snelle verwerking en verzending, maar ook zeer snel reactie (met oplossing) gekregen op een mailtje in verband met een vergissing bij mijn bestelling (foute lengte). Het product zelf werd hier zo enthousiast onthaald dat ik er al meteen eentje extra heb besteld (de voorgestelde retour werd dus een bijbestelling). De ene wordt gebruikt om beter te liggen ondanks rugproblemen en de andere geeft ondersteuning om toch op de zij te kunnen slapen na een nieroperatie. Samengevat: topbedrijf en topproduct.

Kelly Bellens
12-02-2021
Mikoala Body Pillow in comforthoes

Mikoala Body Pillow in comforthoes

U zal verheugd zijn te horen dat ik heel erg tevreden ben met mijn aankoop bij u. Het probleem waarom ik tot de aankoop ben overgegaan (lage rugpijn) is niet volledig verholpen maar wel verminderd en mijn slaapcomfort is aanzienlijk toegenomen. Ik zou dit kussen zelfs aanraden aan mensen die geen rugklachten hebben !

Lucia Maes
06-01-2021
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het heeft wel een poos geduurd voordat ik eraan gewend was. Veel nekpijn gehad en veel geprobeerd met verschillende opties. Bevalt nu goed!

Annet Booijink
02-12-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes

Mikoala Body Pillow in comforthoes

Body-pillow gekocht voor een betere slaaphouding tijdens een hernia. Fantastisch, ik kan niet meer zonder. Het omdraaien 's nachts is even wennen de eerste week, nu weet ik niet beter. Heel fijn produkt! Goede medische onderbouwing voor het nut ervan, snelle verzending!

Carin
10-11-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes

Mikoala Body Pillow in comforthoes

Snelle en goede levering. Sterke punten: Goede kwaliteit van de bestelde producten.

Rene Henket
10-11-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben zeer tevreden met mijn hoofdkussen en bodykussen een geweldige combinatie! Geen last meer van hoofd en nekpijn na het ontwaken.

Henriette
06-11-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes

Mikoala Body Pillow in comforthoes

Prima. Heel fijne kussens

Chris Boltje
31-10-2020
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Direct na de eerste nacht dat ik het gebruikte, was mijn klacht voorbij. Gebruik op langere termijn is mijn klacht voor 80% voorbij.

W. Veenstra
10-10-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

ik ben er SUPER BLIJ mee ! Nog nooit zo'n fijn kussen gehad !!!

Anja Bisschops
24-09-2020
Mikoala Body Pillow in comforthoes

Mikoala Body Pillow in comforthoes

Goed product en geleverd op de toegezegde datum. Sterke punten: Levert kwaliteit, komt afspraken na

Niels
18-09-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Vriendelijke klantenservice en komen hun afspraken na. Ik ben erg tevreden over het hoofdkussen, ligt lekker en ondersteund mijn nek goed. De bodypillow is na een klacht van mij opnieuw opgestuurd in verbeterde versie. Perfecte klachtafhandeling en de problemen die ik had zijn opgelost. Kortom top!

Joelle Mantel
25-08-2020
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Top kussen en snel geleverd.

Saskia
18-08-2020
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Super blij met mijn kussen. Goede service. En ik slaap beter en heb minder last van mijn nek.

D. Gielen
15-08-2020
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zelf gebruik van hoofdkussen en bodypillow, tevreden cliënten bij verwijzing naar ligwijzer website en producten.

Praktijk Oefentherapie Cesar Driebergen
12-08-2020
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 290

Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Mikoala Body Pillow in comforthoes
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 162,95

Shop reviews