Goed slapen na een spitaanval

Bij een spitaanval is er schade ontstaan in de annulus van de tussenwervelschijf (discus). Voor een optimaal herstel is het noodzakelijk de beschadigde vezels niet te forceren en ’s nachts zo te liggen dat deze kunnen herstellen.


De tussenwervelschijf (discus)

Tussenwervelschijf - De discus

De annulus bestaat uit ongeveer 20 lamellen. Bij een spitaanval is onbekend hoeveel lamellen gescheurd zijn. 


De oplossing


Om de ontstane schade optimaal te laten herstellen is een goede slaaphouding noodzakelijk. De beste houding is op de zij met ondersteuning van een lichaamskussen voor een neutrale stand van de rug en eventueel een goed in hoogte verstelbaar hoofdkussen voor ontlasting van de nek.

   


In onze webshop verkopen wij het Mikoala Body Pillow. Dit lichaamskussen is navulbaar, waardoor de juiste dikte kan worden ingesteld. Daarnaast bevat deze een binnen- en buitenhoes, zodat het kussen zowel in de zomer als in de winter kan worden gebruikt.

Daarnaast bieden wij het Hi4 Deluxe Pillow aan. Dit traagschuim hoofdkussen is in 8 standen verstelbaar, waardoor altijd de juiste hoogte kan worden ingesteld. Daarnaast heeft het kussen een goede neksteun, zodat deze overal gelijkmatig wordt ondersteund.


Aanbieding

Wij raden iedereen aan om het Hi4 Deluxe Pillow in combinatie met het Mikoala Body Pillow te gebruiken voor het beste herstel. De combinatie met Hi4 Deluxe Pillow en Mikoala Body Pillow is daarom nu te bestellen met een korting van €15 met de kortingscode NL4C7-.

Probeer de kussens zonder risico uit. Niet goed, geld terug. Proefperiode maar liefst 6 weken!


Aanbevolen kussens

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow

€ 124,85€ 119,90

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

€ 194,80€ 179,85

Product reviews

"Als oefentherapeut beveel ik het kussen regelmatig aan mijn patiënten aan"

AMJW Vorstenbosch - 16-06-2018

4.9 / 5 sterren

276 beoordelingen

Shop reviews

Ligwijzer - Goed slapen na een spitaanval