Ervaringen van klanten

Combi-set met Boek Rugpijn

Combi-set met Boek Rugpijn

Ik heb al jaren enkele lage hernia's en één thoracaal. Dus was ik in de luxe situatie dat ik iedere nacht kon kiezen waar ik pijn had. Dus naast pijn chronisch slaap tekort. Toen het artikel in de Volkskrant stond over het boek en het kussen heb ik direct beiden besteld. Ik was zo blij met het kussen, dat mijn man mij plagend voorstelde er oogjes op te tekenen. Ik schat dat de pijnklachten in de nacht met ruim 50% zijn afgenomen. Maar sindsdien zijn er door mijn positieve ervaringen nog 4 mensen het boek en het kussen gaan bestellen. Alle vier blij en ze gebruiken het kussen iedere dag, omdat ze zulke positieve ervaringen mee hebben.

Sylvia Doveren- Spijkers
12-08-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Kussens nu ruim een half jaar in gebruik en de jarenlange nek klachten zijn zo goed als verdwenen.

Winter
09-08-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Uitstekend! Goede producten, snelle levering en correcte communicatie. Goed onderbouwde informatie over producten

Ine Neven
30-07-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Het hoofdkussen is een prima product. Ligt heerlijk en ondersteunt nek en schouders prima

Tiny van Hout
29-07-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Zeer goed. Een prima product, doet wat er beweerd wordt, ik ben zeer tevreden, geen rugpijn meer, geweldig.

R. Krooder
02-07-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Eindelijk klopt het verhaal bij het product! Geweldig, sinds de aanschaf geen dagelijkse ochtend hoofdpijn, geen schouder of nekklachten meer! Zeer tevreden mee! Meer fysiotherapeuten/ huisartsen zouden dit moeten promoten!!

E. Horen
25-06-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Duidelijke informatie, prima kussen en verpakking en snelle levering

Lucienne Sterenborg
05-06-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Perfecte body pillow !

Heylen Geel
03-06-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Snelle en correcte levering. De kussens zijn fantástisch!

Conny Neuray
31-05-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

werd ik voor aanschaf van de body pillow wel es pijnlijk (in mijn onderrug) wakker in getordeerde houding: dat is nu bijna nooit meer met de body pillow: op langdurige vakantie in hotel neem ik beide kussens mee en slaap dan ook op vakantie beter: hartelijk dank

Aries Oldenhuis
31-05-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Dit is het beste kussen, en ik heb er verschillende uitgeprobeerd. Top product.

John Ross
18-05-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, goed product

Van Roekel
07-05-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Erg plezierig , bij de Mensendieck een week het kussen op proef mogen lenen, ik wil nooit meer een ander kussen , super! Fijn om eerst een proef model te mogen gebruiken , zodat ik zeker was van een goed bevallend kussen

Dorine Sivre
03-05-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zeer tevreden!!!!

Jacqueline Los
03-05-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede kwaliteitsproducten, duidelijke website en goede informatie. De levering verliep vlot en het hoofdkussen en lichaamskussen doen precies waar ze voor bedoeld zijn. Ik heb weinig tot geen klachten meer in rug en nek doordat ik niet meer op mijn buik rol of schuin lig. De producten zijn van erg goede kwaliteit.

Erik de Wit
28-03-2019
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 257

Info over betaling en bezorggegevens 


Spacer