Ervaringen van klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zeer tevreden.

Lieve Lodewyckx
10-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb het kussen + bodypillow gekocht. Het body pillow is wat mij betreft voor iedereen een must! Zoveel ontlasting in je rug en schouders! Mijn vriend heeft t geprobeerd en heeft nu ook een "stok". Je voelt meteen hoe erg je spieren altijd onderdruk hebben gestaan als je m mist. Het ligt zoveel fijner en ontspannender. Ik lag niet meteen goed op het basis kussen omdat ik steun in mijn nek miste en niet kon ophogen omdat ik dan weer scheef lag met mijn hoofd. Contact gezocht met de klantenservice en echt super geholpen. Als je twijfelt...ik zeg doen! Zeker als je rug,schouder of nekproblemen hebt.

Angelique Verbrugge
03-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ben een zeer tevreden klant. Alle bestellingen zijn als een zonnetje verlopen. Een mooi produkt, keurig verpakt, vlotte levering. Geen enkele op- of aanmerking! Kan weer beter slapen, nog niet helemaal pijnvrij, maar het gaat de goede kant op.

Alice P
03-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

De Mikoala Body is mij tot nu toe zeer goed bevallen en mijn ergotherapeute vindt dat ik er 'goed bij lig'. Verder bijzonder goede service!

George Meijer
24-08-2017
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Erg fijn lichaamskussen, heel prettig.

Joas
16-08-2017
Hi4 Kids

Hi4 Kids

Goed kinderkussen voor redelijke prijs. Het kussen is van hoge kwaliteit. Snel en netjes geleverd.

Leontien Zuurbier
15-08-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik ben zeer tevreden over het hoofd- en bodykussen. Geen last meer van tintelingen in handen en pijn in de nek.

Ilse Wetzel
12-08-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Een verkeerde slaaphouding leidt vaak tot nek- rug- en hoofdpijnklachten. Het is gelukkig goed op te lossen met slaapadviezen en de Mikoala Hi4 met Body Pillow. Van mijn patiënten krijg ik regelmatig feedback dat mijn adviezen en de Mikoala kussens ook écht helpen!

Wiebe Wijma (Fysiotherapie Zaanstad)
10-08-2017
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Ik raad dit product aan. Ideaal om rugklachten te voorkomen bij zijligger.

Wilbert
25-07-2017
Mikoala Body kussensloop - Satijn - Set van 2

Mikoala Body kussensloop - Satijn - Set van 2

Bijgeleverde sloop is prima, voor extra comfort nu satijnkatoen sloop aangeschaft

Gerarda
22-07-2017
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Het langwerpige Mikoala Body kussen is ideaal als je op je zij slaapt. Er is ook een kussenhoes voor te bestellen. Alles wordt snel geleverd.

Alan Wateringen
16-07-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Sinds ik het hoofdkussen én mijn slaapmaatje gebruik heb ik geen last meer van hoofdpijn en nekpijn en spanningen in de spieren. Ik mis mijn slaapmaatje ook echt als ik zonder slaap. Een goede keus geweest dus!

Anne Verwaal‎
29-06-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Prima bedrijf, 1e keer, meteen al goed

Nel
28-06-2017
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Ik vind de gedachte achter en uitwerking van het hoofdkussen briljant. Heb voor de aanschaf ontelbare (merk)kussens gekocht die telkens na enige tijd nutteloos op zolder belanden.

R.Stefanutto
16-06-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heerlijke kussens en de verstelling in 8 hoogtes is geniaal bedacht. Sta nu eindelijk weer lekker op zonder klachten :-)

Wouter Barends
15-05-2017
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 182

Info over betaling en bezorggegevens 

Spacer