Ervaringen van klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Na heel veel jaren zoeken en aanschaf van ontelbare kussens die niet werkten zijn jullie kussens de eersten die voor mij werken. Ik ben er echt heel blij mee!

Manon Verweij
13-10-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Er is een probleem ‘morgens ik slaap heel lang uit!!!!! Bedankt voor dit heerlijke slaap comfort

Henny van Gemert
11-10-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede informatie op de website en snelle levering van de producten. Goede kwaliteit van de producten.

A.M.H. Koekkoek
16-09-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

In mijn zoektocht naar een nieuw kussen kwam ik steeds weer hier uit. De combi van de achtergrond en vaardigheden van de ontwikkelaars schiep bij mij vertrouwen. En inderdaad, nooit eerder zo'n goed en passend kussen gehad!

Ivonne Lagerweij
09-09-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zowel het kussen als de rol gekocht. Binnen een week geen rugpijn meer! Zelfs in de caravan geen klachten gehad!

Erika
27-08-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Snelle levering, goed product. Ideaal dat t kussen in hoogte is in te stellen.

Molenwijk
07-08-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Door het gebruik van het kussen heb ik minder last van nekklachten. Ik slaap rustiger. Mijn hoofd en nek liggen recht. Het kussen is handig in gebruik omdat je door het gebruik van de verschillende kussens de mate van hoogte af kunt stellen na gelang hoe je ligt. Ik ben zeer tevreden!

Miranda Koreman
13-07-2018
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Vlotte verzending. Keurig verpakt. Duidelijke uitleg erbij. Kortom top!

Ria Zwanenburg
02-07-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb nog nooit zo'n goed kussen gehad dus ik ben er erg blij mee.

Alice (54 jaar)
02-07-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Ben erg blij met het hoofdkussen, is even wennen maar nu wil ik niet anders meer!

W. van der Graaf
24-06-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb alleen maar goede ervaringen met het bedrijf. Als oefentherapeut beveel ik het kussen regelmatig aan mijn patienten aan en leen het kussen van de praktijk regelmatig uit waarna ze overgaan tot bestelling van het kussen. Persoonlijk maak ik al sinds maart 2011 gebruik van het kussen en dit bevalt mij goed. Heel fijn dat je 6 weken de tijd krijgt om het kussen uit te proberen.

AMJW Vorstenbosch
16-06-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Prima kwaliteit en vlotte levering.

W Dijkhuis
18-05-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Prima service , 6 weken proef slapen op een kussen, nergens anders gezien.

John van Dijk
02-05-2018
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Prima bedrijf, goede informatie op de website. Tevreden over de producten

M. Valk
30-04-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Levering op tijd en erg goed verpakt .Product doet wat het belooft.vooral het kussen dat aan te passen is is erg goed.Na 1 week veel minder rug en nek klachten

Jeroen Schiedam
16-04-2018
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 230

Info over betaling en bezorggegevens 

Spacer