Ervaringen van klanten

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Prima kussen, na 'n nekhernia ligt dit kussen prima!!

Jan van Doorn
14-10-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Fijn kussen, heb ook het lange kussen besteld. Dat was in het begin nog even wennen maar draai nu gewoon om in mn slaap en neem het kussen mee. Betere slaappositie nu en daar is mijn nek erg blij mee

Deborah Oosthoek
04-10-2019
Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Mikoala Hi4 Kids - Orthopedisch hoofdkussen voor kinderen

Hele goede kinderhoofdkussens zeker voor een kind met scolliose en een korset.

Margret Olsthoorn
23-09-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Het zijslaapkussen helpt geweldig in de preventie van rug- en heuppijn. Ik ben in die zin een blij mens.

Francien van Eersel
19-09-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Sinds ik het kussen heb word ik (meestal) niet meer wakker met hoofdpijn. Het duurde wel even voordat ik de juiste kussenhoogte vond. Voor mij bleek dat zo plat mogelijk het beste werkt. Wel even wennen en zoeken maar dat weegt niet op tegen de pijn waarmee ik vaak wakker werd (en ook wakker lag 's nachts). Ik vind het materiaal ook heel prettig. Het zweet niet en blijft, ondanks de hitte van afgelopen periode, heerlijk koel. Ik ben dus een tevreden klant.

J. Reyes
30-08-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Kussen bevalt me erg goed. Ik ben tevreden.

Laura Capitani
30-08-2019
Combi-set met Boek Rugpijn

Combi-set met Boek Rugpijn

Ik heb al jaren enkele lage hernia's en één thoracaal. Dus was ik in de luxe situatie dat ik iedere nacht kon kiezen waar ik pijn had. Dus naast pijn chronisch slaap tekort. Toen het artikel in de Volkskrant stond over het boek en het kussen heb ik direct beiden besteld. Ik was zo blij met het kussen, dat mijn man mij plagend voorstelde er oogjes op te tekenen. Ik schat dat de pijnklachten in de nacht met ruim 50% zijn afgenomen. Maar sindsdien zijn er door mijn positieve ervaringen nog 4 mensen het boek en het kussen gaan bestellen. Alle vier blij en ze gebruiken het kussen iedere dag, omdat ze zulke positieve ervaringen mee hebben.

Sylvia Doveren- Spijkers
12-08-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Kussens nu ruim een half jaar in gebruik en de jarenlange nek klachten zijn zo goed als verdwenen.

Winter
09-08-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Uitstekend! Goede producten, snelle levering en correcte communicatie. Goed onderbouwde informatie over producten

Ine Neven
30-07-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Het hoofdkussen is een prima product. Ligt heerlijk en ondersteunt nek en schouders prima

Tiny van Hout
29-07-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow - Orthopedisch hoofdkussen

Zeer goed. Een prima product, doet wat er beweerd wordt, ik ben zeer tevreden, geen rugpijn meer, geweldig.

R. Krooder
02-07-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Eindelijk klopt het verhaal bij het product! Geweldig, sinds de aanschaf geen dagelijkse ochtend hoofdpijn, geen schouder of nekklachten meer! Zeer tevreden mee! Meer fysiotherapeuten/ huisartsen zouden dit moeten promoten!!

E. Horen
25-06-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Duidelijke informatie, prima kussen en verpakking en snelle levering

Lucienne Sterenborg
05-06-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop

Perfecte body pillow !

Heylen Geel
03-06-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Snelle en correcte levering. De kussens zijn fantástisch!

Conny Neuray
31-05-2019
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 263

Info over betaling en bezorggegevens 


Spacer