Ervaringen van klanten

Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Goede website, snelle levering, geweldige kussens. Geweldig dat je zelf de hoogte van je kussen kunt bepalen. Echt een uitkomst!

Manon Verweij
03-12-2017
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Voorheen kon ik niet goed op m’n zij slapen omdat ik niet wist waar ik m’n arm moest leggen. Ook de knieën op elkaar leggen is niet fijn met slapen. Dit is nu verleden tijd met de bodypillow en ik slaap heerlijk. Bedankt ook voor de snelle en nette levering.

Mike H.
07-11-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Geen hoofdpijn! En geen schietende pijn in mn nek! Dus ik ben erg blij ermee. Ben tevens erg blij met alle hulp die is gegeven :) Topservice!!

Sanne Wessels
05-11-2017
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Goede en snelle service! Ik ben erg tevreden over het kussen en mijn klachten (schouderklachten) zijn sterk verminderd.

Diou de Vos
25-10-2017
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Al een hele tijd heb ik jullie hoofdkussen en ben daar ongelofelijk blij mee en vertel het tegen iedereen die ik wel eens hoor over nekklachten!

Angela Churchland
16-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede ervaring, correcte afhandeling. Score 10 uit 10.

Claudia Dik
15-10-2017
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Ik had last van verschuivende plaatjes en dit bleek door een productiefoutje te komen. Na een mailtje van mij, werd er een vervangend plaatje opgestuurd en is het helemaal goed! Ik ben blij met het kussen en ook met de goede service

Marieke van Liere
13-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Levering was redelijk. De kussens zijn erg fijn

Bart de Volder
12-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede website. Snelle correcte levering. Goed produkt: kussen werkt echt goed.

Ton Scheeres
07-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heel goed product. Ik slaap weer goed. Ben heel tevreden!!!!!!!

Linda van Dietz
03-10-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Via mijn fysiotherapeut jullie kussen geprobeerd en zowel het hoofdkussen als het lange kussen besteld! Super kussens, wel even wennen. Combinatie van deze 2 is helemaal goed! Thanx

Suus Arnhem
30-09-2017
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Dit is het vijfde kussen dat we aanschaffen. Het kussen is in de loop der jaren sterk verbeterd. Meer lagen waardoor nog beter af te stemmen bij nekklachten.

L. Groot
25-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Duidelijke website; Snelle levering Hi4 kussen en Body kussen. Produkten bevallen goed.

A.F. Scheeres
22-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Top setje! Diverse kussens geprobeerd tegen mn nekpijn...dit is een blijvertje! Ideaal zelf de hoogte bepalen.

Marjonadel Hardinxveld
13-09-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zeer tevreden.

Lieve Lodewyckx
10-09-2017
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 197

Info over betaling en bezorggegevens 

Spacer