Ervaringen van klanten

Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Door het gebruik van het kussen heb ik minder last van nekklachten. Ik slaap rustiger. Mijn hoofd en nek liggen recht. Het kussen is handig in gebruik omdat je door het gebruik van de verschillende kussens de mate van hoogte af kunt stellen na gelang hoe je ligt. Ik ben zeer tevreden!

Miranda Koreman
13-07-2018
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Vlotte verzending. Keurig verpakt. Duidelijke uitleg erbij. Kortom top!

Ria Zwanenburg
02-07-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb nog nooit zo'n goed kussen gehad dus ik ben er erg blij mee.

Alice (54 jaar)
02-07-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Ben erg blij met het hoofdkussen, is even wennen maar nu wil ik niet anders meer!

W. van der Graaf
24-06-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik heb alleen maar goede ervaringen met het bedrijf. Als oefentherapeut beveel ik het kussen regelmatig aan mijn patienten aan en leen het kussen van de praktijk regelmatig uit waarna ze overgaan tot bestelling van het kussen. Persoonlijk maak ik al sinds maart 2011 gebruik van het kussen en dit bevalt mij goed. Heel fijn dat je 6 weken de tijd krijgt om het kussen uit te proberen.

AMJW Vorstenbosch
16-06-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Prima kwaliteit en vlotte levering.

W Dijkhuis
18-05-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Prima service , 6 weken proef slapen op een kussen, nergens anders gezien.

John van Dijk
02-05-2018
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Prima bedrijf, goede informatie op de website. Tevreden over de producten

M. Valk
30-04-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Levering op tijd en erg goed verpakt .Product doet wat het belooft.vooral het kussen dat aan te passen is is erg goed.Na 1 week veel minder rug en nek klachten

Jeroen Schiedam
16-04-2018
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Levering was snel, product goed verpakt en ook in een extra draagbare hoes. Het kussen ligt heerlijk! Ik voel het in mijn lijf als ik het kussen niet gebruikt heb (pijn).

Melissa Heiloo
16-04-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Levering correct en tijdig. Product voldoet volledig aan verwachtingen

G Romgens
09-04-2018
Hi4 Pillow · Deluxe

Hi4 Pillow · Deluxe

Ik slaap al enige tijd op het Hi4 hoofdkussen en ben er zeer tevreden mee.

Lidy Been
06-04-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

De kussens bevallen prima en waren ook snel geleverd

Karina Harmsen
06-04-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het artikel is nog fijner dan verwacht. Erg blij mee

Maureen Capelle
18-03-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Zelf had ik nog nooit met een kussen geslapen, maar door toenemende nek en rugklachten (a.g.v. een auto-ongeval) werd ik door mijn fysiotherapeut op deze website gewezen. Inmiddels had ik reeds een ruim assortiment van allerlei kussens in mijn kast opgebouwd, omdat deze steeds (ik was überhaupt niet gewend aan het slapen met een kussen) niet voldeden. Hierom was ik bij aanvang toch wat sceptisch en benieuwd of het echt effectief voor mij zou zijn? Nu een aantal maanden verder ben ik zeer content met mijn aankoop (nek- en rolkussen) en sleep deze overal mee naar toe!. Ik moest zeker in het begin even wennen, maar ben inmiddels erg blij dat deze kussens nu toch voor mij de oplossing bieden.

Marcus Kraus
03-03-2018
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 224

Info over betaling en bezorggegevens 

Spacer