Ervaringen van klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Goede kwaliteitsproducten, duidelijke website en goede informatie. De levering verliep vlot en het hoofdkussen en lichaamskussen doen precies waar ze voor bedoeld zijn. Ik heb weinig tot geen klachten meer in rug en nek doordat ik niet meer op mijn buik rol of schuin lig. De producten zijn van erg goede kwaliteit.

Erik de Wit
28-03-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Nekklachten, alle kussens geprobeerd. Deze helpt echt. Nekklachten verdwenen na paar weken.

Alberto Bouma
14-03-2019
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop · Lichaamskussen · Navulbaar

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop · Lichaamskussen · Navulbaar

Top bedrijf. Goede producten, snelle levering. Sterke punten: Uitleg verkeerde slaaphouding.

Lisette Bloemendal
28-02-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Makkelijk te bestellen, duidelijke site, snelle levering. Kussens van goede kwaliteit. Ik heb jullie gevonden via mijn Cesar therapeut, maar nu volg ik een revalidatie traject in het ziekenhuis en daar bevelen ze jullie ook aan!

M. Cremer
24-01-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Ik ben zeer tevreden, mijn nek- en rugklachten zijn duidelijk verminderd.

Georges Dusart · België
22-01-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Informatie op de site is helder. Kussen is geweldig. Pijn in armen en schouders is nu nihil. Achterhoofdsknobbels waren altijd pijnlijk bij aanraking. Helemaal over!!! Ik weet nu hoe belangrijk een goed kussen is. En dit kussen is ideaal omdat je het hoger en lager kunt maken, naar gelang de matras.

Boudewijna
12-01-2019
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Ik kocht al verschillende kussens speciaal voor nekpijn maar kreeg er gewoon nog meer last van. Eind augustus 2018 dacht ik van ik probeer nog dit kussen en dan geef ik het op. De eerste 2 weken was ik niet tevreden, verschillende malen terug weggelegd maar toch steeds opnieuw in andere combinatie geprobeerd. En toen had ik voor mij de juiste combinatie beet!!! Sindsdien sta ik uitgerust op, eindelijk slaap ik terug heel de nacht door !!! Wanneer ik ‘s avonds veel pijn heb is het bijna een verademing om mijn hoofd te kunnen laten rusten! Ik raad het hi4 + bodypillow dan ook aan iedereen aan!

Christine Lanoo
12-01-2019
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Ik gebruik het kussen nu drie maanden en het werkt voor mij. Ik heb rugletsel gehad en sinds de laatste 4 jaar is dit overgegaan in erge nekpijn. Meestal in de ochtend als ik wakker word, is het pijnlijk (en ik kan het de hele tijd doorknallen) en dan duurt het een tijdje voordat de pijn verdwijnt. Sinds de laatste paar weken merk ik dat het kussen zijn werk doet. Hierdoor word ik beter wakker en met minder pijn, en hoef ik niet altijd mijn nek te kraken.

Danique Boelhouwer
31-12-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

in 1 woord geweldig. via caesar therapie kwam ik in aanraking met dit kussen, ik mocht deze een maand proberen ik heb al zeer lange tijd last van erge nekklachten. door dit kussen is mijn slaaphouding verbeterd en heb ik geen klachten meer. ongelooflijk ik heb er meteen 1 besteld en voor mijn man ook, die is er ook heel blij mee. een aanrader

Jolette de Korte
21-12-2018
Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop · Lichaamskussen · Navulbaar

Mikoala Body Pillow in comforthoes + katoenen sloop · Lichaamskussen · Navulbaar

Sinds 3 jaar een hernia. word iedere ochtend/nacht wakker van enorme rugpijn. Huisarts, neuroloog, rugkliniek, chiropractor, fysio en ga zo maar door.... Allemaal bezocht, niets hielp. Geen ochtend dat ik bij het opstaan mijn eigen veters kon strikken. Echo, mei etc maar geen oplossing. Sinds 3 dagen het lichaamskussen en word iedere dag pijnloos wakker. Wat een verademing en dat voor een paar tientjes!

Anke Hermsen
18-12-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heldere informatie, zodat je zelf in kan schatten of je problemen met hun producten minder zouden kunnen worden

Joop Singeling
06-12-2018
Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Mikoala Hi4 Deluxe Pillow · Orthopedisch hoofdkussen · Ergonomisch in 8 hoogtes verstelbaar

Ik gebruik het kussen nu 6 weken en met resultaat! De hoofdpijnen die ik nu ruim 2 jaar ervaar zijn sinds het gebruik van dit kussen drastisch minder geworden. Echt geweldig!

Helen Broer-Hokke
20-11-2018
Boek Rugpijn

Boek Rugpijn

Dit lezersvriendelijk opgezette boek vol illustraties en tekeningen geeft een analyse hoe rugpijn, hernia en spit verklaard en behandeld kunnen worden. Verrassend vond ik de speciale oefeningen waarmee deze klachten snel kunnen verbeteren. Tevens veel aandacht voor preventie. Ik vind het een aanrader!

Frank Roffel
16-11-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Na heel veel jaren zoeken en aanschaf van ontelbare kussens die niet werkten zijn jullie kussens de eersten die voor mij werken. Ik ben er echt heel blij mee!

Manon Verweij
13-10-2018
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Er is een probleem ‘morgens ik slaap heel lang uit!!!!! Bedankt voor dit heerlijke slaap comfort ' . '

Henny van Gemert
11-10-2018
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 243

Info over betaling en bezorggegevens 


Spacer