Ervaringen van klanten

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Sinds ik het hoofdkussen én mijn slaapmaatje gebruik heb ik geen last meer van hoofdpijn en nekpijn en spanningen in de spieren. Ik mis mijn slaapmaatje ook echt als ik zonder slaap. Een goede keus geweest dus!

Anne Verwaal‎
29-06-2017
Hi4 Pillow 'Deluxe'

Hi4 Pillow 'Deluxe'

Ik vind de gedachte achter en uitwerking van het hoofdkussen briljant. Heb voor de aanschaf ontelbare (merk)kussens gekocht die telkens na enige tijd nutteloos op zolder belanden.

R.Stefanutto
16-06-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

De kussens gebruik ik om uit te lenen in mijn praktijk en dat bevalt heel goed! We gaan nu een 2e set kussens gebruiken om uit te lenen in onze andere vestiging (in Heel) :-)

Sandra van Engelen (Oefentherapie Ingele)
11-05-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het Hi4 kussen en de body bevallen nog steeds super goed en bevelen we overal aan!

Pieta Hak
03-05-2017
Hi4 Pillow 'Deluxe'

Hi4 Pillow 'Deluxe'

Goede site, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Piet Hogerheide
29-04-2017
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Keurig verpakt en slaapt heel lekker!

Marjolein Blaricum
27-04-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Heel goede service, staan achter producten dat resulteert in het goed oplossen van klachten.

Thea Oosterveen
19-04-2017
Hi4 Pillow 'Deluxe'

Hi4 Pillow 'Deluxe'

Ik ben heel erg blij met mijn Hi4Deluxe hoofdkussen. Na overleg kosteloos een speciale aanpassing gekregen, top service!!

Norbert Pie
14-04-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het biedt mij een pijnloze nachtrust! Mijn lage rugpijn vermindert voelbaar met de Hi4 deluxe + Mikoala Body Pillow. TOP product!

Joris Vincx
30-03-2017
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Geweldig, zacht kussen en door pijnlijke gewrichten heup knieeen wordt druk verminderd en lig je meer ontspannen!

Aafke
28-03-2017
Mikoala Body Pillow

Mikoala Body Pillow

Geeft mij precies de support die ik nodig heb. Ik rol vaak op mijn buik om vervolgens met pijn in mijn nek en onderrug wakker te worden. Met de Body gebeurt dat veel minder, ik gebruik hem nu een maand en ik wil niet meer zonder. De hoes blijft ook netjes. Ook na wassen, krimpt niet en lubbert ook niet.

Guitaro
11-03-2017
Hi4 Pillow 'Deluxe'

Hi4 Pillow 'Deluxe'

Dit kussen is van uiterlijke eenvoud en innerlijk vernuft!

Rob Stefanutto
08-03-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Het Hi4Deluxe voelt (na de juiste hoogte te hebben ingesteld) heel prettig en ik ben ontzettend blij met het kussen! Het voelt echt kloppend qua steun onder de nek, qua stevigheid, qua verschillende hoogten. En daarbij is het gemaakt van prachtig materiaal. Die rits om een extra kussen toe te voegen is gewoon briljant bedacht en sluit alles zo mooi naadloos af. Die stof is heerlijk zacht, maar voelt ook hygiënisch aan.Mijn complimenten! Ik vind dat jullie fantastische producten hebben gemaakt en de hulp bij het gebruik ervan, vind ik echt fantastisch. Het gaat dan niet alleen om het product maar ook om de resultaten en de instructie.

Iris Timmers
06-02-2017
Hi4 Deluxe + Body Pillow

Hi4 Deluxe + Body Pillow

Als slaapoefentherapeut en oefentherapeut Mensendieck behandel ik veel mensen met slaapproblemen, rug-, nek- en schouderklachten. Men ligt vaak half op de zij en half op de buik. Dat leidt tot draaiing in de nek. Met het Mikoala Body lichaamskussen lig je beter op de zij en haal je de draaiing uit de nek. Daarom raad ik altijd aan om de combinatie Hi4 kussen + bodykussen te gebruiken. Niet alléén het Hi4 kussen.

Sabine Lemeer (Mensendieck Maastricht)
02-02-2017
Mikoala Body kussensloop - katoen

Mikoala Body kussensloop - katoen

Prima kussensloop. Ik raad dit product aan. Goede prijs/kwaliteit. Lekker zachte katoen, prima pasvorm.

Jeanne
04-01-2017
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 166

feedback